U bent hier: Home > Computer Monitoring > Chat Recovery Stick Software

Chat Recovery Stick Software

Chat Recovery Stick Software
Details
  • Snelle en eenvoudige werking
  • Detecteert en verzamelt
  • Toont de chatgeschiedenis
Onze prijs: 139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Chat Recovery Stick Software

Brengen je kinderen ’s avonds wel heel veel tijd op de computer door?
Verschijnen er dubieuze pop ups en cookies nadat anderen de PC hebben gebruikt?

This text will be replaced

Deze Chat Recovery Stick Software is een zeer handig apparaatje dat computers scant op verdachte inhoud. Zo gauw de Chat Recovery Stick Software op een PC is geladen toont deze de geschiedenis van chat programma’s als Skype, Trillian en MSN en begint deze de computer te scannen op pornografische afbeeldingen of filmpjes. De Chat Recovery Stick Software maakt na het scannen gedetailleerde rapporten van elk dubieus bestand en verdeelt deze in 'onschuldig', ‘verdachte’ en ‘zeer verdachte’ categorieën.

De Chat Recovery Stick Software achterhaalt snel en eenvoudig of jij je zorgen hoeft te maken

Met de "Chat Recovery" functie haal je gesprekken van chatprogramma's moeiteloos tevoorschijn. Waar je anders geen toegang hebt tot deze data kan je ze met de Chat Recovery Stick Software in een klik te zien krijgen. De Chat Recovery Stick Software is ook zeer slim in te zetten als je werknemers of kinderen wel erg snel websites wegklikken wanneer jij binnenkomt. Naast het scannen van verdachte inhoud op bepaalde locaties kan de Chat Recovery Stick Software ook de gedownloade afbeeldingen van bezochte websites doorzoeken en is deze sneller dan andere PC monitoring software. Alle foto’s en video’s worden nagekeken en kunnen zelfs gekopieerd worden om later in te zien.

Gedetailleerde rapporten over foto's, filmpjes en chat dankzij de Chat Recovery Stick Software

De Chat Recovery Stick Software is te gebruiken op computers met Windows XP, Vista en Windows 7. De Chat Recovery Stick Software beschikt ook over een functie om permanent een chatgeschiedenis van een PC te verwijderen, waarna geen ander programma dit teniet kan doen. Door de uitgebreide rapporten heb je met de Chat Recovery Stick Software een effectief middel in handen om vermoedens te ontkrachten of te bevestigen en te weten wat werknemers, partner of kinderen precies op de PC uitspoken. Door de overzichtelijke rapporten valt er in een oogopslag te zien of er iets aan de hand is, waarna jij direct actie kan ondernemen.

In één oogopslag duidelijkheid over details computergebruik
Snel en gebruiksvriendelijk controlemiddel voor PC

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   is dit eveneens voor laptop?
Antwoord:   Zowel voor laptop als voor vaste pc
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Hardware USB Keylogger Android Data Recovery Software iPhone & iPad Data Recovery Software
€129,95
€148,95
€119,95