U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Faraday Kabel Jammer

Faraday Kabel Jammer

Faraday Kabel Jammer
Details
Onze prijs: Ä39,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Faraday Kabel Jammer

Is je laptop geïnfecteerd met spy software?
Denk je dat er iemand je traceert of belangrijke informatie steelt?

Wanneer veiligheid en discretie van groot belang zijn, is de Faraday Kabel Jammer is een zeer effectieve manier om alle communicatie tussen jou en de buitenwereld te blokkeren. Als je bijvoorbeeld een smartphone aansluit op je laptop, kan de kabel als een soort gaan antenne werken. Om dit te voorkomen plaats je de Faraday Kabel Jammer rond je datakabels, waarna niemand nog kan inpikken op gegevens die je ontvangt of doorstuurt. Dit alles is mogelijk dankzij de speciale structuur van de Faraday Kabel Jammer. Deze bestaat uit een stevig materiaal waar zilver, nikkel en koper in verweven is, en dus alle signalen volledig blokkeert.

Als je jouw gegevens en locatie compleet veilig wilt houden, is de Faraday Kabel Jammer dé oplossing. De Faraday Kabel Jammer blokkeert alle signalen en alle wereldwijde frequencies, zodat niemand nog aan jouw gegevens kan.

Met de Faraday Kabel Jammer voorkom je dat jouw laptop tegen jezelf gebruikt wordt

De Faraday Kabel Jammer is zeer makkelijk in het gebruik. Om de blokkade te activeren, plaats je de Faraday Kabel Jammer gewoon rond de kabels. Je hoeft geen gebruik te maken van aan – en uit knoppen of een andere manier van activatie. De Faraday Kabel Jammer werkt automatisch en direct.

 
Je hoeft tegenwoordig geen detective meer te zijn om via speciale software mensen aan de hand van hun laptop of smartphone te volgen.
Merk je verdachte dingen, bescherm je dan tegen dit soort praktijken met de Faraday Kabel Jammer.
Deze blokkeert alle communicatie zodat niemand informatie steelt of je traceert.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*