U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > 365 Dagen Spy Camera

365 Dagen Spy Camera

365 Dagen Spy Camera
Details
  • 365 dagen standby op één batterijlading
  • Scherpe beelden (720x480 @ 30 fps)
  • Moderne PIR bewegingsdetectie
  • Uitgebreide configuratiemogelijkheden
Onze prijs: Ä789,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

365 Dagen Spy Camera

Deze 365 Dagen Spy Camera heeft met een volledige lading een standby tijd van maar liefst 1 jaar of 20 uur van constante opname aan 720x480 met 30 frames per seconde. De camera is daardoor ideaal voor plaatsen waar geen toegang tot elektriciteit is.

This text will be replaced

365 Dagen Spy Camerabewaking dankzij nieuwe generatie bewegingsdetectie

De reden dat deze 365 Dagen Spy Camera zo lang kan werken, is omdat hij over de nieuwste generatie ingebouwde bewegingsdetectie beschikt. Deze ‘PIR activated recording’ zorgt ervoor dat de camera in standby staat totdat er daadwerkelijk beweging wordt waargenomen. Deze bewegingsdetectie neemt beweging waar door naar een verandering in temperatuur van de zichtbare objecten te kijken. Er wordt zodoende geen minuut aan batterij en geheugen verspilt met lege beelden, of met beelden waarop louter een vallend blaadje te zien is. Alleen zaken die er echt toe doen worden op de beelden vastgelegd.

Bekijk de beelden van de 365 Dagen Spy Camera op computer of TV

Naast de bewegingsdetectie kan de 365 Dagen Spy Camera ook zo worden ingesteld dat deze op bepaalde tijden en/of dagen werkt. Uiteraard kan de camera indien gewenst ook doorlopend opnemen, ook als er geen beweging wordt gedetecteerd. Alle beelden worden opgeslagen op de inbegrepen 16GB SD kaart. Om de beelden te bekijken kan de kaart simpelweg met een PC of Mac computer worden verbonden, waarna de video’s kunnen worden afgespeeld. Daarnaast kunnen de inbegrepen RCA kabels aangesloten worden op de televisie om ze direct op een tv scherm te bekijken.

Bewaak eender wat met de flexibele 365 Dagen Spy Camera

De 365 Dagen Spy Camera komt in een robuuste behuizing en samen met de lange batterijduur is deze geschikt voor de meest uitdagende applicaties. Gebruik de 365 Dagen Spy Camera om uw voordeur in de gaten te houden, een afgelegen garage of vakantiehuis. Zo gauw deze is ingesteld heeft u er voorlopig geen omkijken meer naar en slaapt u rustig in de wetenschap dat ongewenste bezoekers altijd zullen worden gefilmd.
 

Gebruik de 365 Dagen Spy Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Standby tijd: Tot 365 dagen
Continue opnametijd: 20 uur
Lichtgevoeligheid: 0.2 Lux
Resolutie: 320x240 / 640x480 / 720x480
Framerate: 1, 5, 15, 20, 25 of 30 FPS
Video Formaat: MPEG-4 ASF
Foto Formaat: JPG
Opslag: SD Kaart (tot 16GB SDHC)
Gewicht: 0.545 KG
Grootte: 12cm x 7,62cm x 2,54cm
Kijkhoek: 78°

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

365 Dagen Steen Camera
Ä849,95