U bent hier: Home > 3G Mini Spy Camera

3G Mini Spy Camera

3G Mini Spy Camera
70%
Details
  • Compact en uiterst veelzijdig
  • 3G: Volg live mee op je GSM
  • Professionele kwaliteit
Normale prijs: €1.083,23
Onze prijs: 323,28
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

3G Mini Spy Camera

De 3G Mini Spy camera's zijn een volgende stap in de evolutie van de draadloze spy camera's. Ontvang beelden en geluid rechtstreeks op je GSM toestel al zit je aan de andere kant van de wereld.

Wereldwijd live video en audio via het 3G netwerk

3G

De 3G Mini Spy Camera berust op de 3G GSM technologie. 3G is een verbetering van het gewoon GSM netwerk (2G) dat we dagelijks gebruiken. In steden is vaak reeds een 3.5G (HSPDA) netwerk voor handen dat maar liefst tot 14Mbs aan data-overdracht mogelijk maakt. Een aanzienlijke vooruitgang op het vlak van snelheid en sneller betekent voor ons scherpere en vloeiendere beelden. De 3G technologie is reeds wereldwijd verspreid dus of je nu op zakenreis bent of met vakantie datgene wat voor jou waardevol is draag je mee in je broekzak.

Voorwaarden gebruik 3G Mini Spy Camera

Het gebruik van de 3G Mini Spy Camera is afhankelijk van het 3G GSM netwerk. Een eerste voorwaarde is dat zowel de inbellende GSM als de camera zich bevinden op een plek waar het 3G netwerk aanwezig is. Binnen België bedekt Proximus reeds 95% van het land met de 3G dienst en in Nederland zou iedere GSM provider reeds 3G aanbieden waardoor ze nog verder ge-evolueerd lijken als de Belgen. Een tweede voorwaarde houdt in dat je GSM toestel de 3G technologie moet ondersteunen. Dit zul je even moeten nakijken in de handleiding van je GSM toestel maar de nieuwere modellen ondersteunen deze technologie allemaal. Je dacht misschien als derde voorwaarde "Veel geld op je rekening"? Fout. Het bewaken van jouw eigendom of dierbaren kost niet meer dan een gewoon telefoongesprek.

Mini en Spy staat voor discretie en flexibiliteit

De 3G Mini Spy Camera is opgebouwd uit een harde ABS zwarte plastieke behuizing met standaard een 10cm lange kabel met mini camera en spy microfoon. Je voorziet de 3G Mini Spy Camera van stroom door de interne lithium batterij die het toestel tot 300uur (theoretisch maximum) in standby kan houden of tot 6uur continu video en audio doen verzenden. De mini camera op het uiteinde van de kabel, de geruisloze werking en de krachtige lithium batterij maken de 3G Mini Spy Camera een discreet en flexibel camerabewakingssysteem met een ongelimiteerd bereik.

Zonder moeite stel je deze 3G camera discreet op. Plaats het ergens tussen, op of onder en enkel de mini camera moet het licht zien. Geen gerommel met draden. De 3G Mini Spy Camera is een perfect 'stand alone' mini camerasysteem. Waak daar waar je het nodig acht. Vandaag hou je één plaats in de gaten en morgen eenvoudig een andere. Indien je het toestel gedurende langere tijd wenst in te zetten, gebruik je de bijgeleverde adapter. 

Plug en play 3G mini camerabewaking

Je hebt geen software te installeren, geen drivers te downloaden, geen connectie te maken met een netwerk of het internet, geen instellingen aan te passen, de 3G Mini Spy Camera komt gebruiksklaar uit de doos. Je plaatst een SIM, (video)telefoneert naar de nummer van de SIM en jij houdt zorgeloos een oogje in het zeil. Eenvoudiger kan toch niet?

3G spy camera's voor professionals

Voor de standaard gebruiker is het gebruik van de 3G Mini Spy Camera pure eenvoud. Voor de professional die het maximale uit zijn investering wil halen zijn er menige instellingen aan te passen of commando's door te geven. Zonder dat je de mini camera bij je moet hebben kun je vanop afstand de 3G Mini Spy Camera beheren per SMS. Limiteer het aantal gebruikers, vraag SMS statusrapporten aan, vraag als bewijsmateriaal hoge kwaliteitsbeelden op per MMS, stel het tijdsinterval in tussen de verschillende foto's en zo verder. De 3G Mini Spy Camera is omwille van zijn plug en play eenvoud het ultieme camerabewakingssysteem voor de doorsnee burger maar met de ge-avanceerde configuratiemogelijkheden zal het ook de meereisende gebruiker, zoals detectives en politie, niet op hun honger laten zitten.
 

Gebruik de 3G Mini Spy Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
€111,04
€29,84
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Werkt deze set op het utms- of op het 3g netwerk?
Antwoord:   3G en UMTS zijn synoniemen voor hetzelfde netwerk. Meer details kunt u vinden op UMTS Wiki
 
Vraag:   Ik wil graag de kosten weten van de verborgen 3G camera in luchtverfrisser. Dank u
Antwoord:   U kunt bovenaan de pagina de opties aanpassen en zo ook de prijzen bekijken van alle verschillende mogelijkheden. Zo komt de 3G camera in luchtverfrisser op het moment van schrijven op 836,05€ BTW excl. Hopelijk helpt dit u verder.
 
Vraag:   Hoe scherp is het beeld, met andere woorden, is het scherp genoeg om documenten te lezen op 10 tot 40 cm afstand?
Antwoord:   De beeldkwaliteit van de 3G camera is beperkt door de dataoverdrachtsnelheden van het 3G netwerk. Het beeld is perfect om te zien wat er gebeurt binnen een ruimte maar niet geschikt om details van documenten vast te leggen.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*