U bent hier: Home > Voice & Audio > 7 days Spy Voice Recorder

7 days Spy Voice Recorder

7 days Spy Voice Recorder
Details
  • Zeer klein en discreet
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Tot 70 uur gespreksopname
Onze prijs: Ä639,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

7 days Spy Voice Recorder

Discreet maar toch helder alles wat gezegd wordt tijdens een vergadering op te nemen?

Worden zaken besproken tijdens je afwezigheid waar je graag het fijne van zou weten?

De 7 days Spy Voice Recorder is een van de kleinste spy voice recorders ter wereld maar kan tot 7 dagen gesprekken opnemen. Een mini formaat maar zonder in te boeten op de geluidskwaliteit of functies. Met de 7 days Spy Voice Recorder stellen we je een spy recorder beschikbaar die normaal enkel voor professionals verkrijgbaar is.

Kleine spy voice recorder met uitstekende batterijduur

Discrete plaatsing van deze spy voice recorder is geen uitdaging, maar een vanzelfsprekendheid. Deze spy voice recorder weegt amper 7 gram inclusief batterij, en met zijn 26,5 mm diameter is dit de een van kleinste spy recorders ter wereld.
De 7 days Spy Voice Recorder heeft een uiterst zuinig energieverbruik. Met de wisselbare batterij neem je ofwel tot 70uur constant op, ofwel waak je gemiddeld 190uur bij gebruik van de VAS optie (enkel opname bij geluid), ofwel blijft deze spy voice recorder maar liefst 8 maanden actief in stand-by modus.

Professionele spy voice recorder

Enkel al het feit dat deze spy voice recorder bij de kleinste ter wereld is zonder enig kwaliteitsverlies en bovendien functioneert op zo'n energiezuinige microtechnologie, doet de 7 days Spy Voice Recorder met kop en schouders boven alle andere spy voice recorders op de markt uitsteken. Maar niet enkel de kleine afmetingen maar ook afwerking en functies maken het onderscheid.

De 7 days Spy Voice Recorder kan in de meest uitdagende omgevingen worden ingezet. De metalen behuizing beschermt de interne technologie tegen beschadigingen van buitenaf, en aangezien de elektronica uit niet-bewegende onderdelen bestaat is deze spy voice recorder bestand tegen schokken en extreme temperaturen.

Met de bijhorende software haal je de echte magie uit de 7 days Spy Voice Recorder. Gebruik het 2Gb flash geheugen (goed voor 30 tot 300uur opname) op een slimme manier met de VAS functie (Voice Activation System). De spy voice recorder zal enkel opnemen wanneer er daadwerkelijk gesproken wordt. Hierdoor moet je tijdens de analyse niet vooruit spoelen door stukken van geheugengebruikende stiltes. De VAS functie spaart het interne geheugen, de batterijduur (70uur wordt 190uur) en ook jouw kostbare tijd tijdens de analyse.

Voice Activated VAS Spy recorder

Slaag je er in het 2Gb geheugen, waarmee je afhankelijk van de gekozen kwaliteit 30 uur tot 300 uur mee kan opnemen te vullen, dan zal de loop of circular recording functie je van pas komen. Bij gebruik van de loop functie zal de 7 days Spy Voice Recorder zodra het geheugen vol is de oudste opnames gaan overschrijven met de nieuwste. Vanzelfsprekend kun je ook gewoon via de software de inhoud van de spy voice recorder naar je PC kopiëren en op die manier weer geheugen beschikbaar maken.

Spy Recorder Software

In combinatie met de stand-by tijd van 8 maanden is ook de timer een zeer waardevolle functie. Als je bijvoorbeeld een maand afwezig bent en je had graag de vergadering op dag 25 opgenomen- dan is dit is geen probleem met de 7 days Spy Voice Recorder. Op een gebruikersvriendelijke manier stel je de begindatum en -tijd voor de start van de opname in en op eenzelfde manier ook de aflooptijd en –datum. Of je kiest om dagelijks tussen dezelfde tijdstippen de opname te starten al dan niet in combinatie met de VAS functie.

Spy Recorder Timer

Kennis is macht, dus wens je je belangrijke besprekingen te beschermen tegen nieuwsgierigen of "vinders" van de 7 Days Spy Voice Recorder dan beveilig je je waardevolle informatie met een wachtwoord zodat enkel jij de inhoud van de opnames kunt raadplegen.

7 days Spy Voice Recorder Software Overview

Als er veel in de weegschaal ligt dan is enkel het beste op de markt goed genoeg.

Kies voor de Spy3K 7 days Spy Voice Recorder.

De 7 days Spy Voice Recorder behoort tot de kleinste spy recorders ter wereld en leent zicht tot het maken van geheime opnames.
Gebruik de 7 days Spy Voice Recorder echter niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Behuizing: Metaal
Afmetingen: 26,5mm x 10mm
Gewicht: 7gr
Opnameduur: 30 tot 300uur afhankelijk van kwaliteit
Batterijduur: 70 uur constante opname, 190 uur VAS, 8 maanden stand-by
Batterij: 3V Lithium Batterij (2 batterijen bijgeleverd)
Datatransfer: USB naar PC

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*