U bent hier: Home > 8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing

8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing

8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing
Details
Onze prijs: 16,26
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing

De 8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing is een 'must have' voordelige oplossing voor b.v. onze CMOS (9V) of CCD (12V) mini camera's wanneer langere operaties vereist zijn en er geen stroomnet voor handen is.

Deze batterij oplossing zal 12V leveren wanneer je de houder vult met NIET herlaadbare AA batterijen (1,5V per stuk of 8x 1,5V = 12V) of circa 9V wanneer je de houder vult met WEL herlaadbare batterijen (1,2V per stuk of 8x 1,2V = 9,6V ~ 9V).


Bijgevoegde afbeeldingen tonen het gebruik van de 6x AA 9V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing in combinatie met enkele van onze mini camera's. Het gebruik van de 8x AA 9V Herlaadbare / 12V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing is gelijkaardig.

Energizer Lithium AA Batterijen 4x AA Energizer Rechargeable 2450mAh
€4,22
€27,81
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: Bert
    Handige, compacte stroomoplossing. Past precies in een colablikje, met nog ruimte genoeg om er een cameratje bij te plaatsen. Met batterijen er in weegt het wel behoorlijk wat. (Hangt dus wat door in bijvoorbeeld de binnnenzak van een (kostuum-)vest.)

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   weegt een lege batterij meer , minder of even veel als een geladen batterij ?
Antwoord:   Neen. Het ontladen van een batterij is een chemische reactie. Hier zal geen massaverschil optreden.
 
Vraag:   Als ik er voor kies de niet herlaadbare batterij oplossing op de mini cam aan te sluiten, en als ik een mini cam met bewegingsdetectie heb, hoe lang gaan de batterijen dan mee?
Antwoord:   Er bestaan geen camera's met bewegingsdetectie enkel recorders. Dus de camera zal steeds beelden opvangen en verzenden en de recorder analyseert deze op beweging. Dus de batterijduur is altijd hetzelfde nl een 15tal uur. Bekijk ook het filmpje voor de technische achtergrond.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

10x AA 12V Herlaadbare Batterij Oplossing 6x AA 9V Niet Herlaadbare Batterij Oplossing Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
€17,09
€14,88
€111,04
€29,84