U bent hier: Home > Spy3K Diensten > Alimentatie-onderzoek

Alimentatie-onderzoek

Alimentatie-onderzoek
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Alimentatie-onderzoek

Scheiden als er kinderen in het spel zijn is een pijnlijke zaak. Als de scheiding achter de rug is en je het vermoeden hebt dat je onterecht of teveel alimentatie betaald, wordt de situatie er nog vervelender op. Voorbeelden zijn een ex-partner die inmiddels met iemand anders samenwoont, opnieuw getrouwd is of een ander arbeidscontract heeft. Zet deze vermoedens nu om in harde feiten met behulp van een privé detective.

Hoe gaat een prive detective te werk bij een alimentatie-onderzoek?

Deze privé detective kan een alimentatie-onderzoek voor je uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van je ex-partner. De privé detective zal de ex-partner gedurende enige tijd schaduwen, waardoor het al snel duidelijk zal worden waar hij of zij woont en of er sprake is van een vaste baan. In het laatste geval zal er ook contact worden gezocht met de werkgever van de betreffende persoon. Zo kan er vastgesteld worden of er zich veranderingen hebben voorgedaan in de economische situatie van de ex-partner, en daardoor in het alimentatiebedrag waar jij verantwoordelijk voor bent.

Naast het schaduwen van je ex-partner zal de prive detective allerlei andere informatie nagaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een officieel adres dat door middel van parkeervergunningen of uitkeringsinstantie kan worden opgevraagd. Naast het achterhalen of de ex-partner een baan heeft, kan zo ook worden uitgepluisd of de nieuwe relatie waar hij of zij in is dermate serieus is dat de financiële situatie is veranderd. Al deze informatie zal aan je worden gepresenteerd in een helder overzicht waarmee je jouw alimentatie via de officiële wegen kan laten veranderen.

Spy3K verwijst u naar een expert privé detective op het gebied van alimentatie-onderzoek in uw streek

Doordat alimentatie serieus kan oplopen, wil je er uiteraard wel zeker van zijn dat de ingehuurde privé detective een professional is die weet wat hij of zij doet. Spy3K heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van door het ministerie erkende professionele privé detectives. Spy3K is een onpartijdige derde partij die je in contact brengt met een privé detective uit je regio en die een expert is in de te onderzoeken zaak. Laat de keuze welke privé detective te kiezen over aan iemand met kennis van zaken. Zo weet je zeker dat het onderzoek tot een goed einde zal worden gebracht en je niet met vragen blijft zitten.
 

Contacteer Spy3K voor de bespreking van je situatie zodat we samen naar de meest geschikte oplossing kijken.
Neem contact via 050950912 (BE) of 0208116096 (NL) of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales (at) spy3k.be.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*