U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera
Details
  • Film dag en nacht (slechts 0,05lux nodig)
  • Uiterst kleine camera met brede kijkhoek
  • Flexibel inzetbaar of in te bouwen
  • Uitstekende geluidskwaliteit
Onze prijs: Ä169,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera

Zit je in een uiterst belangrijke situatie? Enkel het beste is goed genoeg?

Je kunt je gewoonweg geen minderwaardige beelden permitteren?

Iedereen die ervaring heeft met mini camera's weet dat er geen andere categorie is waar je meer op je hoede moet zijn voor laag kwalitatieve producten. Het internet biedt je een brede waaier aan mini spy camera's aan maar enkel het topje van de ijsberg levert scherpe beelden ook bij minder goede lichtomstandigheden. Na maanden testen van camera's die altijd in de vergeethoek werden geschoven, kregen we deze CCD Dag en Nacht Mini Camera in handen. Deze mini CCD camera behoort zonder enige twijfel tot de wereldtop van camera's die het beste beeld weten te genereren uit de meest verfijnde microtechnologie. Deze CCD Dag en Nacht Mini Camera tart alle technologische grenzen terwijl de hoogste discretie te bewaren en zal je ontegensprekelijk bewijsmateriaal bezorgen.

CCD kwaliteit: dag en nacht

Deze mini camera berust zoals de benaming reeds zegt op de CCD technologie. CCD verleent scherpere iets koudere beelden dan zijn tegenhanger, de CMOS technologie. Het is niet alleen het beeld van 500x582 pixels en 420 TV lijnen dat deze mini camera onderscheidt. Deze CCD Dag en Nacht Mini Camera past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden en heeft maar 0,05lux (zeer weinig licht dus) nodig om een goed beeld te vormen. Het onderstaande filmpje toont duidelijk de automatische aanpassing aan de lichtcondities aan.

Youtube comprimeert filmpjes waardoor er een achteruitgang van kwaliteit optreedt. Voor de daadwerkelijke kwaliteit download volgende file: Voorbeeld bij nacht.

 

Een CCD nacht camera is geen infrarood (IR) camera

Vaak promoot men een camera met een zeer lage lux als een infrarood (IR) camera. Dit klopt niet. Een infrarood camera kan in het donkerst van de nacht nog steeds filmen. De IR leds zorgen namelijk voor de nodige 'belichting'. Deze CCD Dag en Nacht Mini Camera beschikt over geen IR leds maar heeft toch extreem weinig licht nodig (0,05lux) om een goed beeld te vormen. Vergelijk de lichtgevoeligheid met deze van je ogen.

Pinhole CCD camera met breedbeeld 'fisheye' effect

De camera zelf meet 1,2cm op 1,2cm in vooraanzicht. De 1/4" SONY CCD lens neemt echter maar 2mm in beslag. Dus een opening van 2mm levert je het kwaliteitsbeeld zoals je ziet in de voorbeeldfimpjes. De lens is van het type f:3,7mm 'pinhole' en levert het 'fisheye' effect. Zo zie je dat het beeld langs de zijkanten wat wordt omgebogen maar je bekomt zo de grootst mogelijke beeldhoek met het breedste zicht. Deze CCD miniatuur camera is speciaal ontwikkeld om in de grootst mogelijke ruimtes iedere beweging vast te leggen.

Youtube comprimeert filmpjes waardoor er een achteruitgang van kwaliteit optreedt. Voor de daadwerkelijke kwaliteit download volgende file: Voorbeeld bij dag.

Glasheldere geluidsweergave

In tegenstelling tot vele andere mini camera's beschikt deze miniatuur CCD camera over een externe microfoon (>46dB). De geluidskwaliteit is dan ook uitstekend en je vangt alle gesprekken binnen een straal van 5m verstaanbaar op.

Wat zit in het pakket?

Kleinste CCD
Dag en Nacht
Mini Camera
Handleiding 12V adapter Doos Extra kabels
Spy Camera Zoom Mini CCD Camera handleiding 12V adaptor Mini CCD Camera Doos AV naar AV
--
AV naar jack

De CCD Dag en Nacht Mini Camera in de praktijk

Draag de mini camera op het lichaam en registreer discreet de omgeving

Deze mini camera kan perfect op het lichaam gedragen worden in combinatie met één van onze recorders. De input voltage van de mini CCD camera is 12V. Verzorg dit probleemloos met één van onze battery packs. Verwerk de camera in je knoopsgat of draag hem zelfs discreet in je hand en neem haarscherp alle beeld en geluid in je omgeving op.

Mits wat creativiteit perfect in te bouwen

1,2cm x 1,2cm x 1,5cm camera, wat kabel en een recorder. Dit discreet camera-opnamesysteem is zo compact dat het mits wat creativiteit in talrijke voorwerpen kan worden verwerkt. Wanneer je de opstelling inbouwt en oogt op een constantere bewaking, kun je best stroom voorzien via de bijgeleverde adapter.
 

In sommige situaties kun je gewoonweg niets aan het toeval overlaten.
Zoek dan niet verder, neem geen risico's, kies voor kwaliteit,
kies voor de Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera.
 
Gebruik de Kleinste CCD Dag en Nacht Mini Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


Lens: 1/4 SONY CCD 3,7 mm pinhole lens
Resolutie (PAL): 500 x 582
Aantal TV lijnen: 420 TVL
Lux: 0,05 Lux
Power: 12V ; 100mA
Afmetingen: 1,2cm x 1,2cm x 1,5cm (exclusief kabel)

 

Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh 10x AA 12V Herlaadbare Batterij Oplossing Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
Ä111,04
Ä17,09
Ä29,84
Aantal
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   kan de ccd dag en nacht camera ook inzoomen?
Antwoord:   Neen. Dit is een functie die je nooit terugvindt bij mini camera's.
 
Vraag:   Kan deze camera ook buiten gebruikt worden? En door middel van hulpmiddelen als IP camera gebruikt worden?
Antwoord:   Deze mini ccd camera is niet bestemd voor buiten gebruik. U zou deze kunnen ombouwen tot een IP camera met een extra IP server. Deze bieden wij echter nog niet aan. Volgende camera zal u ook interesseren: 3G camera
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*