U bent hier: Home > GSM Monitoring > FLEXImobile Apple iPhone Monitoring Software

FLEXImobile Apple iPhone Monitoring Software

FLEXImobile Apple iPhone Monitoring Software
Details
  • Hou alle activiteit in de gaten
  • Snelle en gemakkelijke installatie
  • Draait onzichtbaar op de achtergrond
  • Rooting is niet vereist voor basisfuncties
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

FLEXImobile iPhone Monitoring Software

Voeren je werknemers constant privégesprekken met hun GSM onder werktijd?
Welke websites bezoeken de kinderen via hun mobiele telefoon?

Met de FLEXImobile iPhone Monitoring Software kan je van waar dan ook alle activiteiten op een iPhone waarnemen, zelfs als je duizenden kilometers verderop zit. De spy phone software moet enkel op de telefoon in kwestie geïnstalleerd worden, waarna je alles wat er met de telefoon gebeurt – zelfs details en inhoud van gevoerde gesprekken, verzonden en ontvangen SMS-berichten, bezochte websites – en zelfs whatsapp en facebook chat te weten komt. Met de FLEXImobile iPhone Monitoring Software ontvang je direct kopieën van SMS-berichten, zelfs als ze meteen verwijderd worden. Op het online controle paneel vind je ook de locatie van de telefoon, eventuele bezochte websites, foto's en inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Neem je wantrouwen weg, want deze spy phone software zorgt ervoor dat jou vanaf nu niks meer ontgaat.

De FLEXImobile iPhone Monitoring Software houdt je op de hoogte

Als de phone monitoring software eenmaal op een GSM is geïnstalleerd geeft het je, afhankelijk van de gekozen versie, de volgende mogelijkheden:


Let op: voor een iPhone JB (JailBreak) versie moet de software door onze specialisten op de telefoon geïnstalleerd worden. Dit kan enkele dagen duren.

Alle telefoonactiviteiten worden door de FLEXImobile iPhone Monitoring Software geregistreerd en ontvang je vervolgens in het overzichtelijke online controle paneel. Dit panel kan je vanaf elke locatie in de wereld oproepen, zodat jij precies weet wat er met een betreffende GSM wordt uitgevoerd. Aangegeven instellingen kunnen via een beveiligde link vanaf elke computer worden veranderd, zodat jij de controle behoudt over de hoeveelheid informatie die je ontvangt. Vanaf nu hoef je verdachte personen niet meer op hun woord te geloven – deze spy phone software vertelt je, wat er echt gebeurt als jij er niet bent.

Extra functies FLEXImobile iPhone Monitoring Software

Extra functies zoals het online controle paneel en de discrete werking zodat men niet met de resultaten kan knoeien, maken FLEXImobile iPhone Monitoring Software de meest praktische en veilige manier om een GSM te controleren.

Online controle paneel
Eens de phone monitoring software is geïnstalleerd moet je nooit de iPhone meer in handen hebben aangezien je de instellingen van op afstand over het internet aanpast. Ieder rapport bevat een link naar het online controle paneel waar je je e-mail adres om rapporten te ontvangen, de frequentie van de rapporten en meldingen, welke activiteit juist wordt opgeslaan en nog veel meer aanpast.

Discrete werking
De FLEXImobile iPhone Monitoring Software functioneert op de achtergrond van de iPhone zodat men niet met de resultaten of instellingen kan knoeien. De phone monitoring software toont niet zich niet onder geïnstalleerde applicaties of in de 'iStore' en werkt 100% discreet tot je de geheime code ingeeft.
 

Je kind dat constant verdachte GSM tekstberichten ontvangt,
een medewerker die veel deadlines mist maar altijd aan de telefoon hangt.
Waar wordt de mobiele telefoon echt voor gebruikt?
Met de FLEXImobile Phone Monitoring Software hoef je hier niet langer naar te gissen.
Installeer de phone monitoring software op de verdachte telefoon
en ontvang daarna direct uitgebreide rapporten waarin alle activiteiten voor je worden opgesomd.


Gebruik de FLEXImobile Phone Monitoring Software niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Compatibele GSM toestellen: De phone monitoring software ondersteunt elke GSM met iOS. Een internet data abonnement of Wi-Fi is noodzakelijk om rapporten te kunnen verzenden vanuit de iPhone. Je bekijkt de rapporten op iedere PC, iedere GSM of ieder toestel met internet toegang vanuit iedere plek ter wereld.
Installatie: Je moet fysieke toegang hebben tot de iPhone. Het is echter niet nodig de GSM met een PC of andere telefoon te connecteren. Met de internet browser van de GSM download en installeer je de spy phone software. Je kiest zelf een paswoord en een e-mail adres om op het online controle paneel in te loggen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Werkt dit ook met viber en whats app ?
Antwoord:   Beste Jazeker, Whatsapp, viber , facebook en facebook messenger zijn ondersteund. Het is natuurlijk ook zo dat je de gesprekken log hebt en de inhoud van de gesprekken alsook de sms. Mvg
 
Vraag:   Als ik dit op de gsm van mijn vriendin download, zal ze dit dan ook zien?
Antwoord:   Dit valt niet te zien op de target "smartphone". voor de gebruiker van de target phone/tablet is dit volledig ontzichtbaar
 
Vraag:   hoeveel. Kost flexi plus installatie Plus rooting met i phone 6
Antwoord:   Dit kost prijs van de iphone + 500Ä. Licentie 350Ä installatie en Jailbrake 150Ä. Mvg
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*