U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Faraday Autosleutel Jammer Tas

Faraday Autosleutel Jammer Tas

Faraday Autosleutel Jammer Tas
Details

Bescherm uw auto tegen hacken

Makkelijk in gebruik

Onze prijs: Ä14,50
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal
Bescherm uw auto tegen hacken. Met deze speciale anti-hacking Faraday tas voorkomt u dat crimininelen zonder braakschade uw auto voor de deur stelen. Deze beschermhoes is voorzien van een speciale stof die er voor zorgt dat criminelen uw auto niet op afstand kunnen openen en kunnen stelen.
 
Er is speciale apparatuur in omloop die het mogelijk maakt om uw autosleutel op afstand uit te lezen. Ook als de autosleutel in uw huis ligt.
 
De afmeting van de beschermhoes is ca. 14cm x 9.6cm

LAAT UW AUTO NIET STELEN.
Elke dag worden er autos gestolen of in ingebroken. Dieven worden zijn inventiever om autos open te maken en zelf te starten. Dit allemaal zonder de sleutel nodig te hebben en zonder schade te veroorzaken aan de auto. Zij maken gebruik van het signaal van uw eigen sleutel. Dieven kunnen het signaal van uw autosleutel op afstand uitlezen en daarmee uw auto openen. Zelfs als uw autosleutel in uw jaszak zit achter een gesloten voordeur. Deze Faraday tas beschermt uw autosleutel tegen ongewenst uitlezen.
KLEIN LICHT EN STEVIG. beschermhoes is speciaal ontworpen om smart keys te kunnen beschermen. De stevige zwarte nylon buitenkant zorgt voor een licht en stevig ontwerp.
MEER DAN ALLEEN AUTOSLEUTEL. Naast het beschermen van de autosleutel, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld pasjes te beveiligen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*