U bent hier: Home > GPS Tracking > Fiets tracking zadel

Fiets tracking zadel

Fiets tracking zadel
Details
  • Zeer nauwkeurige tracking;
  • Zeer lange batterijduur (2-4 weken);
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS-tracker verkrijgbaar;
  • Toegankelijke keuze tussen kredietensysteem of abonnement.
Onze prijs: Ä701,80
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Heeft u net een nieuwe dure fiets gekocht en heeft u geen zin om uw fiets zomaar kwijt te spelen aan dieven ?

 

Onopvallend en Gebruiksvriendelijk

Het fietszadel is voorzien van een track and trace systeem, een fietszadel met de verbluffende betrouwbaarheid van Unpack and Track. Dit  zadel is voorzien van een 2600 mAh Li-Ion batterij waarmee je 2 tot 4 weken non-stop en onopvallend uw fiets kunt volgen indien deze gestolen wordt. Dit fietzadel wordt eveneens beschermd door een waterdicht omhulsel, zodat het alle weersomstandigheden kan doorstaan. Bij extreme vibraties of schokken blijft dit toestel volharden. Installeren van het zadel met Unpack and Track is een peulenschil.

Draadloos opladen

Om de tracker opnieuw op te laden hoeft u niet te knoeien met het uit te halen van de tracker. Dit kunt u simpel doen door het draadloze laadbakje onder het zadel te bevestigen die er bijgeleverd wordt. De batterij van de tracker wordt door middel van elektrische energie via een magnetisch veld getransporteerd naar de batterij van de tracker. Hierdoor wordt de batterij van de tracker opgeladen.

De fiets tracking zadel is confortabel en oogt ook mooi

Het fietszadel biedt voor alle zithoudingen een optimaal comfort door het koudschuimmateriaal dat zich in het zadel bevindt. Dit product kan het gewicht in iedere situatie ideaal dempen: zowel in een comfortabele, recreatieve houding als een sportieve houding.

De fiets tracking zadel

De fiets tracking zadel behoort tot de top van de GPS trackers en is geschikt voor iedereen die een discrete en professionele GPS tracker wenst. De uBlox GPS ontvanger word zonder problemen uit het zicht geplaatst en zonder in te boeten op accuraatheid.

Net zoals de andere leden van de Unpack&Track serie kan het fietszadel  om het uur tot zelfs om de 10 seconden GPRS locatie updates doorgeven die doorgestuurd worden naar je persoonlijk online tracking panel of naar je gsm. Via het tracking panel kun je via de geschiedenis functie volgen wat er gebeurd is, je kunt verslagen opvragen in Excel en exporteren naar GPX, alarmsignalen ontvangen via SMS of via e-mail, je kunt veiligheidszones configureren en nog zoveel meer. Geen maandelijkse contracten, geen verborgen kosten, enkel een duidelijke Pay&Go gebruiksstructuur aan éénzelfde prijs in gans Europa. De fiets tracking zadel wordt geleverd met SIM kaart klaar voor gebruik. Er rest je enkel nog het toestel uit te pakken en van start te gaan.

Voor meer informatie over de Unpack&Track functies, lees verder op de Unpack&Track standaard productpagina.

 

 

Afmetingen: 260 x 220 x 100 mm
Gewicht: 551 g
Robuustheid: Beschermd tegen schokken, stof en vocht
Compatible GSM netwerken: GSM850/900/1800/1900MHz binnen Europa
GPS CPU: A-GPS SiRF Star111
Aantal satellieten: 50
Snelheid positionering: Hot start: 1 sec; warm start: 38 sec, cold start: 42 sec
Batterij:

2600  mAh; werkingsduur van 2 tot 4 weken

R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*