U bent hier: Home > GSM Monitoring > FlexiSpy Phone Software

FlexiSpy Phone Software

FlexiSpy Phone Software
Details
 • Zie de inhoud van smsjes en emails
 • Alle informatie over telefoongesprekken
 • Zie via GPS of GSM masten de locatie van de telefoon
 • Ondersteunt alle populaire telefoons
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal
De FlexiSpy phone Software wordt enkel informatief aangeboden.
Deze phone software kan niet via Spy3K worden besteld, enkel via de officiële FlexiSpy website (klik).

FlexiSpy phone Software

Wat wordt er besproken tijdens dat telefoongesprek? Wie is waar precies?
Wie is daar nog meer en waar hebben ze het over? Van wie was dat smsje of mobiele e-mailtje en wat stond erin?
Wie belde er met dat zogenaamde verkeerde nummer?

Als je een legitieme reden hebt om jezelf deze vragen te stellen, kan je nu de antwoorden krijgen die je zo graag wilt weten. Met de FlexiSpy phone Software kan je locaties nagaan en telefoongesprekken onderscheppen van Symbian-, Windows Mobile-, Blackberry-, Iphone-, en Androïde telefoons. Luister naar telefoongesprekken en de omgevingsgeluiden, lees smsjes, belgeschiedenissen, emails, en zie waar de telefoon en zijn eigenaar zich op dat moment bevindt.


Wat is FlexiSpy phone Software?

FlexiSpy phone Software is software die je op een mobiele telefoon installeert. Na de installatie neemt FlexiSpy alles op wat de telefoon doet, en stuurt deze informatie naar een web account. Hier kun je al deze informatie 24/7 bekijken vanaf elke computer of mobiele telefoon met Internet. FlexiSpy PRO-X laat je ook naar de omgevingsgeluiden en de telefoongesprekken van de specifieke telefoon luisteren, en laat je de precieze locatie van het apparaat zien. Deze phone software kan je daarom een schat aan informatie opleveren, en je vermoedens in bewijs veranderen.

FlexiSpy phone Software Kenmerken

Welke informatie wordt geregistreerd?

FlexiSpy PRO-X vangt de inhoud op van alle smsjes en email berichten, de details van telefoongesprekken (aantal, tijd, duur) en de naam die verbonden is aan een telefoonnummer in het adresboek. Als je een telefoon hebt met ingebouwde GPS kan je met deze phone software ook de GPS locatie ontvangen. Indien de GSM over geen GPS beschikt, kan de locatie bij benadering berekent worden op basis van de dichtstbijzijnde GSM-masten.

Wat is een spycall?

Een spycall is de mogelijkheid om de microfoon van de beoogde mobiele telefoon aan te zetten door een telefoontje te plegen vanaf een vooraf ingesteld nummer. Met phone software kan je naar de omgevingsgeluiden van een telefoon luisteren, waar ter wereld je ook bent. Luister wat er tijdens jouw afwezigheid gezegd wordt. De mogelijkheden gaan zo ver als jouw fantasie.

Wat is call interception?

Call Interception is de mogelijkheid om live naar een telefoongesprek op een bepaalde  telefoon te luisteren. Jij specificeert de nummers waarin je geïnteresseerd bent, en als er gesprekken plaatsvinden van of naar deze nummers zal FlexiSpy PRO-X jou een smsje sturen. Je weet zo meteen of je naar een potentieel interessant gesprek kunt gaan luisteren. Als je hiervoor kiest, zal je toegevoegd worden aan het gesprek. Voor Call Interception moet de telefoon waar je wenst mee te luisteren wel conference calls ondersteunen.
 

 • Call Interception (Luister naar telefoongesprekken die nu plaatsvinden)
 • Spycall (Luister naar de omgevingsgeluiden van de telefoon als deze niet gebruikt wordt)
 • SIM Change Notification (Ontvang een SMS als de SIM veranderd is)
 • GPS Tracking (Als de betreffende telefoon GPS heeft, kan je de locatie opvragen)
 • CELL Tracking (Localiseer op basis van de dichtstbijzijnde GSM-masten)
 • SMS Logging (Lees de inhoud van alle inkomende en uitgaande SMS berichten)
 • Call History (Zie de belgeschiedenis van een telefoon)
 • EMAIL Logging Lees emails die verstuurd zijn vanaf de mobiele telefoon
 • Installeer van onze Internet download site, direct op de telefoon. Geen kabels. Geen computer. Geen gedoe. 
 • Onbeperkt de software wisselen tussen verschillende toestellen. (Niet gekoppeld aan IMEI)
 • 100% Geheel onvindbaar
 • Controleer elk aspect van FlexiSPY op afstand per SMS met onze gratis op afstand bedienbare software
 • Krachtig en makkelijk te gebruiken zoek en rapporteer systeem

Welke telefoons ondersteunen FlexiSpy phone Software?

FlexiSpy phone software is verkrijgbaar voor de meeste populaire Symbian-, Windows Mobile-, Blackberry-, Iphone- en Androïde telefoons. Klik en je kunt hier een lijst zien van alle soorten telefoons waar de phone software op werkt. Als jouw telefoon hier niet tussen staat, ondersteunt deze de phone software niet. De meeste telefoons van tegenwoordig ondersteunen de software echter wel, dus de kans is groot dat die van jou hier tussen staat.

phone softwareIs de FlexiSpy phone Software makkelijk te installeren en te gebruiken?

De phone software is makkelijk te installeren en je hebt er geen kabels of computers voor nodig. Binnen een paar minuten na je aankoop is de FlexiSpy phone Software direct te downloaden en te installeren op je mobiele telefoon. Het installatieproces duurt ongeveer 5 minuten, en je kan jouw activiteitsrapporten binnen een aantal seconden al ontvangen. Je kunt dus direct beginnen met het verzamelen van waardevolle informatie.

Om je rapporten te zien log je in op jouw account via een computer of mobiele telefoon welke Internet heeft. Jouw phone web account is zeer makkelijk te gebruiken en biedt je krachtige zoek – en rapporteer opties. Krijg de antwoorden die je wilt weten door naar gebeurtenissen te zoeken met keywoorden via een tijdslijn. Als je gevonden hebt waar je naar zocht, download je simpelweg de rapporten in het formaat van jouw keuze (PDF, CSV, RTF) om als bewijs of historische referentie te gebruiken.
Nog steeds niet overtuigd? Als er een reden is waarom je niet tevreden bent met het product binnen 10 dagen na aankoop, zal FlexiSpy je al jouw geld teruggeven! Als je problemen hebt en hun hulp inschakelt tijdens deze proeftijd, zullen ze deze periode verlengen terwijl ze samen met jou naar een oplossing voor het probleem zoeken. Zolang je contact opneemt met FlexiSpy tijdens de proeftijd hoef je je geen zorgen te maken dat je krap in tijd komt te zitten als de software voor jou niet werkt.

Probeer en zie van dichtbij hoe FlexiSpy werkt

Klik en login om de online demo te zien

FlexiSpy phone Software: Beveiliging vs. Ethiek

De hoeveelheid informatie die je kan achterhalen door de FlexiSpy phone Software is overweldigend. Dingen als waar men zich bevindt, telefoontijden en sms logs, namen en telefoonnummers, kunnen allemaal achterhaald worden. Zoals met vele nieuwe technologiën heeft de phone software veel macht over zijn gebruikers, waardoor er een hoop ethische vragen over gesteld kunnen worden. Hier volgen drie manieren om de FlexiSpy phone Software te gebruiken zonder je geweten aan te tasten.
 

phone software kind

Hou de mobiele telefoon van je kind in de gaten

Tenslotte is de telefoon van jouw kind eigenlijk jouw telefoon. Je passeert geen legale of morele lijn als je in de gaten houdt wat jouw kind met zijn of haar mobiele telefoon doet. Hij of zij kan wel in de problemen zijn, of dit nu op school, in het park of in het lokale winkelcentrum is. Kinderen kunnen gevaar lopen, en door de mobiele telefoon in de gaten te houden met de phone software krijg je een idee van waar ze zijn, met wie en wat ze aan het doen zijn. Wij raden aan dat je open bent tegenover je kind en dat je ze vertelt dat je weet wat ze doen. Dat alleen al zou goed gedrag moeten aansporen, zodat ze in het vervolg überhaupt niet meer in de problemen raken.
 

bedrijf phone

Ondernemingen

Voor eigenaars van ondernemingen kan de FlexiSpy phone Software een uitkomst bieden. Als jij de eigenaar bent van een onderneming kan je jouw medewerkers van een Smart Phone voorzien met toegang tot Internet. Jij kan deze mobiele telefoon vervolgens in een GPS Tracker omtoveren. Je kunt zo zeker weten dat jouw medewerkers zich op de plek bevinden waar ze zouden moeten zijn, en kan je nagaan wie je op hun woord kunt vertrouwen en wie niet. Je kunt de phone software ook gebruiken om gevoelige informatie terug te halen welke misschien verwijderd is maar welke voor jou nog steeds belangrijk is.

Politie onderzoeken

CNN bracht als een van de eersten het nieuws dat politie detectives de handen ineen hadden geslagen met particuliere vrijwilligers om te helpen met het ontmaskeren van pedofielen. “Harris, een onderzoeker voor de Kinder Sex Internet Onderzoeksafdeling in Jefferson County in de Verenigde Staten, dacht dat de phone software een nieuw middel kon zijn in het gevecht tegen pedofielen.” De phone houdt namelijk een log bij van alle uitgewisselde SMSjes zodat deze later in de rechtbank gebruikt kunnen worden als bewijs. Dankzij FlexiSpy is ontkennen voortaan nutteloos.
 

Dankzij de FlexiSpy phone Software is informatie die vroeger ontoegankelijk was, nu eindelijk achterhaalbaar.
Lees smsjes, luister mee naar telefoongesprekken en zie de GPS locatie.
Je kunt nu te weten komen wat er gezegd wordt tijdens je afwezigheid.

Gebruik de FlexiSpy phone Software niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

De FlexiSpy phone Software wordt enkel informatief aangeboden.
Deze phone software kan niet via Spy3K worden besteld, enkel via de officiële FlexiSpy website(klik).
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*