U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Flir TG165

Flir TG165

Flir TG165
Details
Onze prijs: 446,49
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.
Flir TG165 warmtebeeld IR pyrometer

Dit is een gun-grip warmtebeeld camera van het merk FLIR

Kenmerken

"See the Heat ™ en versnel het oplossen van problemen
"Zie" waar je temperaturen kunt meten
Gemakkelijk in gebruik - geen training nodig
Draagbaar, past in elke gereedschapstas
Robuust en betrouwbaar
Meetveld 50º x 38,6º

Beschrijving

De nieuwe Flir TG 165 warmtebeeld IR pyrometer sluit met zijn eigenschappen de kloof tussen een conventionele Puntpyrometer en een Flir warmtebeeldcamera. Uitgerust met de exclusieve Flir lepton IR module kun je visueel mogelijke problemen op voorhand identificeren. De TG165 kan warmte patronen lokaliseren, betrouwbare metingen doen plus afbeeldingen en gegevens opslaan. Door het intuïtieve menu is het eenvoudig om de TG165 te bedienen. De TG165 slaat snel en eenvoudig afbeeldingen op, deze kunnen dan via de SD-kaart of een USB-poort op de PC overgezet worden en gebruikt worden voor je rapporten.
Met een meetgrootte van 24-1, een dubbele laser pointer om de gemeten meetspotgrootte en een temperatuurbereik van -25 °C tot 380 °C weer te geven, biedt de TG165 betrouwbare metingen vanaf een veilige afstand.

Omvang levering

Sleutelhanger
USB-kabel
AC-voedingsadapter
Meetveld 50º x 38,6º Kenmerken Pyrometer Categorie Infrarood-thermometer Basisnauwkeurigheid (±) °C 1.5 °C Min. temperatuur -25 °C Emissiegraad (max.) 0.99 Basisnauwkeurigheid (±) % 1.5 % Resolutie (temperatuur) 0.1 °C Emissiegraad (min.) 0.1 Max. temperatuur +380 °C Optiek 24:1

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*