U bent hier: Home > GPS Tracking > Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing

Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing

Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing
Details
 • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
 • Makkelijk in te bouwen met bijgeleverde inbouwkit
 • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
 • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: Ä999,00
BTW inbegrepen 21%
Aantal Prijs*
5-24 Producten Ä284,05
25+ Producten Ä276,58
*Note: BTW inbegrepen
Opties
Aantal

Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing

Laten we eerlijk zijn. Iedere bedrijfsleider houdt graag de touwtjes in handen en wenst bij momenten te weten waar zijn buitenpersoneel vertoeft. Zonder onmiddellijk te spreken over 'controle' zal een extra oog op uw wagenpark de efficiëntie ten goede komen. Echter iedere investeringskeuze is een afwegen van kosten en baat. De  Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing buigt de balans in uw voordeel en maakt track&trace bereikbaar voor ieder bedrijf, groot of klein.
 

De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing
is via de intuïtieve tracking software en het ontbreken van een abonnementsstructuur
de meest gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte track&trace oplossing op de markt.

Unpack&Track

Waarom track&trace?

Het runnen van een bedrijf moet efficiënt gebeuren, en in het economische klimaat van tegenwoordig kan men zich niet meer veroorloven dat er tijd en geld verloren gaat. De druk op winstmarges en stijgende benzinekosten maken het steeds duurder om een wagenpark te hebben, waardoor er goed gekeken moet worden naar mogelijkheden om uitgaven op dit gebied te beperken. De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing biedt hiervoor de oplossing. Deze track&trace oplossing zal u de mogelijkheden geven om de uitgaven van uw wagenpark te verlagen.

In een perfecte wereld zou u altijd precies weten waar uw werknemers alsmede uw bedrijfsauto’s zich bevinden. Het komt helaas echter genoeg voor dat men de wagen voor eigen gebruik inzet, onverantwoord rijgedrag vertoont of eenvoudigweg niet efficiënt te werk gaat. Dit kost u tijd en brandstof en daarmee inkomsten. Met de Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing kunt u heel eenvoudig de routes van uw werknemers in kaart te brengen, zodat benzinekosten tot een minimum en efficiëntie tot een maximum worden gebracht.

De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing biedt nog meer voordeel doordat het wagenpark zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet en de routes beter kunnen worden ingepland. Doordat u precies kunt zien waar de wagens zich bevinden, kan er een betere klantenservice worden verleend omdat u precies kunt zien wanneer de wagen bij de klant zal zijn. Door een efficiëntere planning houden werknemers en werkgevers meer tijd over en hoeven er minder overuren gedraaid te worden.

Voordelen track&trace

 • Registratie en opvolging van routes en prestaties
 • Verlaagde brandstofkosten
 • Beveiliging van uw voertuigen tegen diefstal
 • Vraag uw korting bij uw verzekering
 • Ondersteuning bij facturatie (wanneer, hoe lang, ... was de wagen/werknemer bij klant?)
 • Verbeterde planning door live positiebepaling van uw voertuigen
 • Registratie en rapportering gereden kilometers
 • Vermindering van de verloren werk- en rijtijden en de daarbij gepaarde kosten

Waarom de Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing?

De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing staat voor een doorzichtige en krachtige eenvoud tegen een voor ieder bedrijf betaalbare kost. Toegegeven er zijn uitgebreidere oplossingen. De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing waakt niet over de temperatuur van uw cargo, zal geen alarm geven bij betreding van uw oplegger, ... Maar heeft u dit nodig? De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing toont een overzicht van al uw voertuigen op straatmappen en satellietbeelden en update de locaties vanaf iedere 2 uur tot zelfs iedere 5 seconden. Via het online tracking panel kunt u via de geschiedenis functie afgelegde routes nakijken, afgelegde kilometers registreren en deze in overzichtelijke verslagen gieten in Excel en Word. U kunt zones creëren en een melding per SMS of e-mail ontvangen bij betreden of verlaten. Geen PC in de buurt? Vraag een locatie-update op via uw gsm en ontvang het precieze adres inclusief Google Maps link per SMS.

Geen abonnementsstructuur maar Pay&Go vrijheid

Naast de scherpe aankoopprijs is de Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing de enigste track&trace fleet oplossing op de markt die u niet bindt aan een abonnement. De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing is gebaseerd op een Pay&Go creditsysteem. U houdt de controle over uw gebruik door zelf te bepalen hoe vaak u een locatie-update wenst te ontvangen. Credits beginnen vanaf 0,0058€ tot zo goedkoop als 0,0018€ per locatie-update en updates worden enkel doorgegeven zolang er beweging is. Indien u dus iedere 2 minuten een locatie-update wenst voor een voertuig dat 2 uur per dag aan het rijden is, betaalt u aan de duurste creditprijs 6,69€ per maand per voertuig. Uw voertuigen zijn langer dan 2 uur actief? Bepaal zelf de updatefrequentie en bepaal zelf uw verbruik. Volgende link toont meerdere situaties en de gebruikskost.

Unpack&Track gebruiksvriendelijkheid garantie

De Unpack&Track is even eenvoudig in gebruik als de naam uitstraalt. Het starten traceren van uw voertuigen duurt niet langer dan 2 minuten. U logt in via de officiële Unpack&Track website met de door ons aangeleverde gegevens en u wordt automatisch doorgeleid naar het Unpack&Track track&trace panel. De online tracking software is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en biedt u met enkele muisklikken inzicht in de bewegingen van uw wagenpark. De track&trace software komt met een duidelijke Nederlandse handleiding maar is intuïtief opgebouwd zodat we horen dat veel gebruikers de handleiding zelfs nooit lezen.

Unpack&Track inbouwservice

Indien u de + en - pool van de accu van uw voertuigen weet te vinden is de installatie van de Unpack&Track eenvoudig zelf gebeurt. Uw Unpack&Track toestellen worden namelijk met accessoire voor directe aansluiting op de accu van een voertuig (input 12-24V) en een extra magnetische antenne geleverd. Indien u de inbouw liever aan onze specialisten overlaat, maken we een afspraak in ons filiaal te Tienen en of komen we ter plaatse. Boven vermeldde prijzen houden geen rekening met installatie door onze specialisten. Voor meer informatie neem contact via +32 (0) 50950912.
 

De Unpack&Track Track&Trace Fleet Oplossing steunt op een doorgedreven gebruiksvriendelijkheid
en biedt via het Pay&Go systeem een kostenefficiënte manier om uw wagenpark onder controle te houden.
Afmetingen: 67 x 40 x 20mm
Gewicht: 76g
GPS CPU: uBlox
Aantal satellieten: 50
Snelheid positionering: Hot start: minder dan 1 sec; warm start: minder dan 35 sec, cold start: 35+ sec

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: dbrb
  Omdat dit Track and Trace systeem uitstekend werkt, ook onder bestelauto's, heb ik een tweede tracker besteld. Ook handig als de één onder een te volgen voertuig zit en de tweede in je eigen auto, dan weet je altijd waar je je bevindt, ook op vreemde bodem. Echt een aanrader, bestel dan gelijk het hoesje met magneet mee. Nog even wat ducktape erom en hij is echt waterdicht.
  Het verbruik van de credits is minimaal vwb de kosten. Het levert extra opdrachten op en soms hoef je als detectivebureau niet eens de gehele rit te volgen. De Track and Trace doet zijn werk uitstekend, echt een verademing!!

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*