U bent hier: Home > GPS Tracking > Unpack&Track GPS Tracker Riem

Unpack&Track GPS Tracker Riem

Unpack&Track GPS Tracker Riem
Details
  • Zeer nauwkeurige A-GPS technologie (tot op enkele meters)
  • Onzichtbaar verwerkt in een stijlvolle riem
  • De meest gebruiksvriendelijke GPS tracker op de markt
  • Geen abonnementskosten maar een eenvoudig Pay&Go creditsysteem
Onze prijs: Ä649,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Unpack&Track GPS Tracker Riem

Stelt het je gerust wetende dat er iemand zonder het weten van omstaanders je op de voet kan volgen?
Hebben je oudere of vergeetachtige familieleden nood aan iemand die een oogje in het zeil houdt?

Het is handig om een losse GPS tracker bij je te hebben, maar er kunnen situaties voorkomen waarbij dit niet te verkiezen valt. Mensen die zich in risicovolle landen bevinden en daarom gevaar lopen op kidnapping of personen die gevaarlijke missies uitvoeren. Als je in dit soort omstandigheden een opvallende GPS tracker in je broekzak draagt zal deze snel ontdekt worden en raak je dit stukje veiligheid makkelijk kwijt. Een andere situatie waarin een losse GPS tracker niet voldoet, is bijvoorbeeld het opvolgen van een dementerend familielid dat nogal eens uit wandelen gaat en heel waarschijnlijk niet zal onthouden om de GPS tracker mee te nemen.

Unpack&Track

Gebaseerd op de populaire Unpack&Track GPS tracker

De Unpack&Track is een zeer gebruiksvriendelijke GPS tracker en voorzien van alle denkbare tracking functies. Met de Unpack&Track kan iedereen nu toegang krijgen tot een GPS tracker met functies die voorheen alleen gebruikt werden door bedrijven of mensen met budget op overschot. De Unpack&Track GPS tracker biedt langs de ene kant professionele functies aan en is langs de andere kant op maat gesneden voor de particulier via de duidelijke prijsstructuur zonder contract. De betrouwbare microtechnologie waarop de Unpack&Track is gebaseerd was de ideale drijfveer om deze GPS tracker een stapje verder te nemen voor inbouw in een riem.

Voor meer algemene informatie over de Unpack&Track technologie bezoek volgende pagina: Unpack&Track

Met de GPS tracker riem waakt men over je ... stap voor stap

Gevaarlijke missies, kidnapping, dementerende patiënten, ... In al deze situaties is de Unpack&Track GPS Tracker Riem een godsgeschenk. Zoals je al kunt raden, is deze GPS tracker, perfect verborgen voor omstaanders in een broeksriem. Het is dezelfde Unpack&Track GPS tracker als de standaard losse GPS tracker, maar nu ingebouwd in een op maat gemaakte broeksriem van prachtig Italiaans leder. De Unpack&Track GPS Tracker Riem is uitgerust met een paniekknop zodat er ongemerkt hulp kan worden ingeschakeld als hier de nood voor is. De Unpack&Track GPS Tracker Riem kan vanuit de hele wereld op afstand via de online software worden bestuurd. Daarnaast heb jij als drager de controle over het gebruik door middel van de aan/uit knop op de riem. De locatie van de riem kan elke 5+ seconden opgevolgd worden op de mobiele telefoons of PC’s van de personen in wie jij vertrouwt, zodat men precies kan zien waar jij je bevindt. De Unpack&Track GPS Tracker Riem geeft zo een hele nieuwe betekenis aan persoonlijke beveiliging.
 

Begeef jij je soms in situaties waarbij je wel wat extra veiligheid kan gebruiken?
Stelt het je gerust dat een vertrouwd iemand altijd kan weten waar jij je bevindt?
Met de technologisch hoogstaande Unpack&Track GPS tracker die verwerkt is in een prachtige leren riem heb jij voor al deze omstandigheden een oplossing.
Een GPS tracker van de beste kwaliteit, met een paniekknop voor extra veiligheid en verborgen in een modieus en handige accessoire.

 
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*