U bent hier: Home > GPS zender waakt over wat jij lief hebt

GPS zender waakt over wat jij lief hebt

GPS zender waakt over wat jij lief hebt

Dacht je vroeger bij het woord GPS zender wellicht nog aan een spannende Hollywood detective, tegenwoordig ligt zoín GPS zender ook binnen jouw bereik. De GPS zenders zijn deze dagen een stuk handzamer, prijsvriendelijker en eenvoudiger geworden, zodat iedereen die zoín GPS zender wenst er wel eentje aan zou kunnen schaffen. Met de vernieuwde heldere Pay & Go prijsstructuur is het daarnaast veel makkelijker geworden om je uitgaven onder de duim te houden. Met je eigen GPS zender was het nog nooit zo makkelijk om voertuigen, activa en personen in de gaten te houden.


Tracking en tracing met de Unpack&Track

Iedereen maakt zich weleens zorgen over geliefden of belangrijke en dure spullen. Zou het niet ideaal zijn als je vanaf nu precies kunt zien waar deze zich begeven? Met een Unpack&Track GPS zender is dit te verwezenlijken. Haal de GPS zender simpelweg uit de doos en begin met tracken. Er wordt een SIM kaart bijgeleverd welke je in verbinding kan stellen met je eigen mobiel of PC. Op deze manier kan je altijd en overal je GPS zender volgen. Mocht de zender al op zijn plek zitten en je nog graag instellingen wilt veranderen, kan je dit via de software vanaf een afstand doen. Jij bepaalt hoe vaak en wanneer je een GPS update ontvangt. Uiteraard zal je alleen een update krijgen als de GPS zender ook daadwerkelijk in beweging is. Je kunt zo precies zien waar je GPS zender zich bevindt, en daarmee je geliefden of bijvoorbeeld zelfs je gestolen auto.


GPS zender in een riem

Er is een GPS zender voor elke wens. Kies bijvoorbeeld voor een losse GPS zender, die je met een magneet makkelijk aan je boot of motor kan bevestigen. Ook zijn er subtiele GPS zenders die zitten verborgen achter een leren broekriem of schoen. Een persoon kan ervoor kiezen zoín GPS zender bij zich te dragen, zodat er altijd kan worden gecontroleerd waar hij of zij zich bevindt. Handig voor speciale eenheden, of oudere mensen die soms letterlijk niet meer weten waar ze zijn.

Online service voor GPS zender

Om je GPS zender helemaal compleet te maken, bieden wij je onze eigen online tracking service. Het is een combinatie van geavanceerde GPS technologie en een hoog gebruiksgemak. In dit online programma kan je makkelijk de instellingen van jouw GPS zender wijzigen, of een keuze maken uit een van de vele andere tracking functies. Vraag bijvoorbeeld de geschiedenis van je GPS zender op, en maak er via Excel of Word een gedetailleerde uitdraai van. Je kunt er ook voor kiezen om je GPS zender een geo-grens mee te geven, waarbij je een waarschuwing krijgt als de zender hier overheen is gegaan. Ook kan je aanvragen om een GPS coŲrdinaat in een exact adres om te laten zetten. Dit alles krijg je toegestuurd op je mobiel door middel van een SMS, waardoor er geen kostbaar mobiel internetabonnement afgesloten hoeft te worden. De locaties van je GPS zender krijg je doorgegeven middels een heldere Pay & Go structuur, met dezelfde prijs voor heel Europa.Lig ís nachts niet langer wakker over de locatie van geliefden of andere kostbaarheden, maar vertrouw in je GPS zender. In de webshop van Spy3K heb je een uitgebreide keuze en kan je meer lezen over onze online tracking service. Op deze manier kan je voor een overzichtelijke prijs altijd een oogje in het zeil houden.