U bent hier: Home > Voice & Audio > GSM Alarm Audio Zender

GSM Alarm Audio Zender

GSM Alarm Audio Zender
Details
  • Zeer klein en onopvallend alarmsysteem
  • Gemakkelijke te programmeren van op afstand
  • Luister van eender waar mee met de GSM Alarm Audio Zender
  • Professionele geluidskwaliteit
Onze prijs: Ä349,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

GSM Alarm Audio Zender

Je wenst een mobiel alarmsysteem dat waakt tijdens je afwezigheid?
Een alarmsysteem zo klein dat je het eenvoudig overal installeert of overal meeneemt?

Een systeem dat je waarschuwt via je GSM bij het minste geluid of beweging en dat je toelaat mee te luisteren?
 

De GSM Alarm Audio Zender is waarschijnlijk het meest discrete en mobielste GSM alarmsysteem op de markt dat, via de hoog kwalitatieve Siemens GSM module en 2 ruisonderdrukkende microfoons, de meest zuivere geluidsversterking aanbiedt. Maak je geen zorgen meer over wat voor jou waardevol is. Plaats de GSM Alarm Audio Zender en bij geluid of interne beweging wordt je gewaarschuwd per SMS.

Professionele Audio Zender

De GSM Alarm Audio Zender levert de meest professionele geluidskwaliteit waarmee je wel tot in een straal van 10 meter rond het toestel kunt meeluisteren. De versterking en kwaliteit van het geluid is aanzienlijk beter dan iedere andere audio zender op de markt. Eerlijk? Ook beter dan de andere door Spy3K aangeboden audio zenders. Om deze professionele geluidskwaliteit te waarborgen is de GSM Alarm Audio Zender opgebouwd uit een hoog kwalitatieve Siemens GSM module en 2 ingebouwde ruisonderdrukkende microfoons. Als enkel de zuiverste geluidskwaliteit goed genoeg is, zoek dan niet verder en kies voor de GSM Alarm Audio Zender.

Flexibel inzetbaar GSM alarmsysteem

De GSM Alarm Audio Zender is waarschijnlijk het kleinste alarmsysteem (50 x 30 x 9 mm) dat je ooit gezien hebt. De kleine afmetingen maken het niet alleen zeer discreet maar ook eenvoudig overal mee te nemen of te installeren. Onderstaande functies programmeer je van op afstand per SMS. Tot 3 verschillende telefoonnummers worden gewaarschuwd bij geluid of interne beweging per SMS. De SMS geeft duidelijk de reden van het alarm weer. Maak gebruik van volgende functies en je bent iedereen van kwade wil te slim af.

Alarm bij geluid

Optioneel stel je de GSM Alarm Audio Zender zo in dat zodra er geluid in de omgeving van het toestel is, je een waarschuwing per SMS ontvangt. In functie van de omstandigheden heb je 4 verschillende niveaus om de gevoeligheid in te stellen. Het aan- en uitschakelen van de geluidsdetectie en instellen van de gevoeligheid doe je van op afstand per SMS.

Alarm bij interne beweging

De GSM Alarm Audio Zender beschikt over een ingebouwde bewegingsdetectiemodule. Zodra iemand het toestel aanraakt en er mee beweegt, ontvang je een alarm per SMS. Dit is ideaal om op een flexibele manier belangrijke spullen te beveiligen op verplaatsing. Plaats de GSM Alarm Audio Zender in de goederen van waarde en bij de minste beweging brengt het je op de hoogte.

Werking GSM Alarm Audio Zender

De werking van de GSM Alarm Audio Zender is vrij eenvoudig. Op de eerste plaats installeer je een doorsnee SIM-kaart in de GSM Alarm Audio Zender. Dit kan gerust een Pay&Go kaartje van 5€ zijn. Als je naar het telefoonnummer van de SIM-kaart in de audio zender belt, kun je meeluisteren in de omgeving van het toestel. Eerst configureer je de GSM Alarm Audio Zender met de telefoonnummers (max. 3) die worden gewaarschuwd bij alarm. Vervolgens plaats je de GSM Alarm Audio Zender waar je wenst te waken en in functie van de omstandigheden stel je de interne bewegingsdetector, geluidsdetectie en gevoeligheid in per SMS. Al vertrek je nu naar de andere kant van de wereld, de GSM Alarm Audio zender waakt over wat voor jou kostbaar is en houdt je op de hoogte van wat er achter je rug gebeurt.
 

Gebruik de GSM Alarm Audio Zender niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

Afmetingen: 50 x 30 x 9 mm
Frequentie: GSM 900/1800/1900
Bereik: Oneindig ~ overal waar het GSM netwerk reikt
Microfoongevoeligheid: 10m
Standby-tijd: 3-4 dagen (oneindig bij gebruik bijgeleverde stroomadapter)
Inbeltijd: 3-4 uren (oneindig bij gebruik bijgeleverde stroomadapter)
Extra functies: Geluidsdetectie en interne bewegingsdetectie

 

Lithium Ion Battery Pack - 25Wh/50Wh
Ä111,04

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*