Faraday

Faraday
Details
  • Scherm je GSM volledig af van de buitenwereld
  • Uiterst praktisch en gemakkelijk in gebruik
Onze prijs: Ä49,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Faraday GSM Jammer Tas

Is je GSM geïnfecteerd met spy software?
Denk je dat er iemand meeluistert of via je GSM je locatie bepaald?

De Faraday GSM Jammer Tas is een zeer simpele manier om alle communicatie tussen jouw telefoon en de buitenwereld te blokkeren. Je stopt de telefoon simpelweg in de Faraday GSM Jammer Tas, waarna niemand je GSM meer zal kunnen traceren. Ook het van een afstand activeren van de microfoon om mee te luisteren met de omgeving is zo niet meer mogelijk.

Als je jouw locatie compleet anoniem wilt houden maar toch je mobiele telefoon bij je wenst te hebben, is de Faraday GSM Jammer Tas dé oplossing. De tas blokkeert alle mobiele telefoon signalen en alle wereldwijde frequencies, zodat niemand jou aan de hand van je mobieltje kan traceren. Als je gebeld wordt en de telefoon zit in de Faraday GSM Jammer Tas, zal de beller te horen krijgen dat jouw netwerk druk is of niet te bereiken. Zo maak je je niet verdacht en valt het gebruik van de Faraday GSM Jammer Tas niet te achterhalen.

Met de Faraday GSM Jammer Tas voorkom je dat jouw mobiele telefoon tegen jezelf gebruikt wordt

De Faraday GSM Jammer Tas is zeer makkelijk in het gebruik. Om de mobiele telefoon blokkade te activeren, stop je de telefoon simpelweg in de tas. Deze is compatibel met alle netwerken en alle telefoons. Wil je zelf een telefoontje plegen, haal je de mobiel weer uit de tas. Je hoeft geen gebruik te maken van aan – en uit knoppen of een andere manier van activiatie. De Faraday GSM Jammer Tas werkt automatisch en direct. Naast ruimte voor je telefoon bevat de tas ook een handig vakje voor geld en bankkaarten. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij je, en kan je er zeker van zijn dat er geen ongewenste activiteiten via jouw telefoon plaatsvinden.

 
Je hoeft tegenwoordig geen detective meer te zijn om via speciale software mensen aan de hand van hun telefoon te volgen.
Spy phone software is voor iedereen verkrijgbaar.
Merk je verdachte dingen, bescherm je dan tegen dit soort praktijken en bewaar je telefoon in de Faraday GSM Jammer Tas.
Deze blokkeert alle communicatie op een niet verdachte manier zodat niemand via je GSM afluistert of je traceert.
 

Buiten afmetingen : 17.5 cm X 11.5 cm

Binnen afmetingen:  16.5 cm x 9.5 cm

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Faraday iPad Jammer Tas
Ä134,95