U bent hier: Home > Bewakingscamera's en Sets > HD Dome Outdoor IP Camera

HD Dome Outdoor IP Camera

HD Dome Outdoor IP Camera
Details
  • 360° draaihoek
  • Compatibel met alle Windows computers en smartphones
  • Beelden in hogedefinitie kwaliteit
  • toegankelijke installatie van max. vijf minuten
Onze prijs: 199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Powerline Adapter
Aantal

HD Dome Outdoor IP Camera

 

Het vandalisme aan je woning ben je meer dan moe?

Scaduwt je ex-partner jou nog steeds elke nacht?

 

De HD Dome Outdoor IP Camera is het grote broertje van de HD Pan Tilt IP Camera

Spy3k is steeds op zoek naar het beste van het beste. Met enige bescheidenheid stellen we vast dat de HD Pan Tilt Ip Camera behoort tot een van onze meest gewaarde producten.  De camera biedt tal van opname-opties, is eenvoudig te hanteren en installeren, staat garant voor z'n duurzaamheid en functioneert in elk seizoen feilloos.  De HD Dome Outdoor IP Camera is speciaal ontworpen om buiten, dag en nacht, een eigendom te beschermen. Via deze link kun je de indoor-versie bekijken van dit type beveiligingscamera's. De HD Dome Outdoor IP Camera behoort tot een serie camera's met de gedachte "doe het zelf".

 

Zonder installateur professionele veiligheid dankzij de HD Dome Outdoor IP Camera

Er is heel veel goeds te zeggen over de HD Dome Outdoor IP Camera. Zo is de camera compatibel met alle Windows computers en alle smartphones (IOS/Android). De installatie van het toestel op een smartphone gebeurt welgeteld enkele vingerdrukken: download de app, klik vervolgens in de app op "search", als de camera binnen hetzelfde netwerk als het thuisnetwerk is zal er automatisch verbonden worden, bevestig de verbinding én je kunt aan de slag. Overal ter wereld kun je, bijvoorbeeld, de tuin in de gaten houden en besturen via jouw mobieltje. Dankzij de "recht voor z'n raap" applicatie kun je foto's nemen en filmfragmenten bewaren op de smartphone (Point to Point IP). Interactie via de smartphone is ook mogelijk, want via de ingebouwde micro kun je boefjes uit de straat onmiddellijk wegjagen. Om alles te halen  uit de HD Dome Outdoor IP Camera kun je de Windows software raadplegen. Een installateur kost heel wat, maar dankzij de HD Dome Outdoor IP Camera is dit voortaan verleden tijd. Zonder veel moeite leer je werken met dit  waardevol toestel.  Er zijn heel wat mogelijkheden met de computer software, waaronder een professioneel cameranetwerk opzetten tot en met zestien camera's (compatibel met de HD Pan Tilt IP Camera) . Na eerste installatie, die niet meer dan vijf minuten in beslsag neemt, zal je spelen met het opzetten van de andere camera's. Je krijgt bij de aankoop ook een uitgebreide, maar eenovudige, handleiding in het Nederlands zodat de installatie van de HD Dome Outdoor IP Camera verloopt op wolkjes.

 

Uitgebreide opnamemogelijkheden met de HD Dome Outdoor IP Camera

Met de software voor Windows kun je tot zestien camera's aan één computer koppelen om een complete beveiliging te garanderen. Met de hulp van een powerline adapter, de Powerline Adapter M220 of de Powerline Adapter M520, is het bereik in het thuisnetwerk nog meer gegarandeerd. Een powerline biedt een sterkere en verdere draadloze netwerkverbinding aan. Voorts kun je met de HD DOme Outdoor Ip Camera, oneindig,  filmopnames bewaren op een harde schijf of op de computer. De instelling hiervan vraagt weinig computerkennis. Voorts kun je kiezen om foto's te nemen of afbeeldingen automatisch opslaan via bewegingsdetectie. De bewegingsdetectie is een standaardfunctie op de app voor IOS en Android en een makkie om in te stellen op de computer.  Het communiceren met de andere kant lukt ook vlekkeloos met de HD Dome Outdoor IP Camera. In een draaihoek van 360° kun je de camera volledig besturen en bovendien patronen vooraf instellen. De ingebouwde camera is van hoogstwaardige kwaliteit, het kan beelden registreren tot en met 1280 x 720 pixels, wat men High Definition beelden noemt, dit dag en nacht. Jaren in weer en wind non-stop zal de HD Dome Outdoor IP Camera dienst doen, want de kwalitatieve materialen zijn roestvrij en zorgvuldig getest op tal van factoren: schokken, waterproof (spatwaterproof), functioneert op temperaturen tussen -10° en + 50 ° en de HD Dome Outdoor IP Camera kan tegen een duwtje.  De enige voorzorgsmaatregelen die je moet nemen is dat de camera voortdurend elektrische stroom  krijgt (en dat de computer het beeldmateriaal kan bewaren). De HD Dome Outdoor IP Camera is er voor iedereen met een oprit, tuin, gang, terras of een deur die uitmondt naar een openbare ruimte.

 

Weet onmiddellijk wat er in de directe omgeving gaande is.

Nooit meer een onaangename nachtelijke verrassing dankzij de HD Dome Outdoor IP Camera.
 

 

 

Gebruik de HD Dome Outdoor IP Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Kleur: Wit of Zwart
Sensor Type: CMOS
Beeldhoek: 70°
Draaimogelijkheden: 360°
Framerate: 50 fps
Night vision: Ja
Video Resolutie: 720P (1280 x 720) (640 x 360) (320 x 180)
Geheugenkaart: TF-kaart
Ondersteunde systemen: Windows, Android, IOS
Opnamemodus: Manueel of met bewegingsdetectie
Voeding: 12Vdc/1A adapter (inbegrepen)
Min/Max temperatuur -10°C tot 50°C
Afmetingen (Dome): 12.2 cm x 12.0 cm x 10.9 cm
Gewicht: 750g
Internet: Point To Point zonder moeilijke configuratie

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*