U bent hier: Home > Professionals > HD digitale inspectie camera met telescoop

HD digitale inspectie camera met telescoop

HD digitale inspectie camera met telescoop
Details
  • Snelle installatie
  • Uitschuifbaar tot 3 M
  • Flexibele telescoop
  • Rolwagentje voor onder de wagen
  • haarscherpe beelden
Onze prijs: Ä999,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

HD digitale inspectie camera met telescoop met Interne Opslag

Controleer uw voertuig op ongewenste voorwerpen onder of op uw voertuig met deze HD digitale inspectie camera met telescoop. Deze HD digitale inspectie camera met telescoop slaat de beelden intern op via de bijgeleverde MicroSD kaart. Het bijgeleverde scherm zorgt ervoor dat u alles direct te zien krijgt. De HD digitale inspectie camera met telescoop is het broertje van de 5 Meter HD digitale telescoop camera systeem.

 

De HD digitale inspectie camera met telescoop

Je hoeft je niet langer zorgen te maken over ongewenste voorwerpen onder uw voertuig. Haal de Professionele De HD digitale inspectie camera met telescoop uit de prachtige en stevige koffer en monteer hem door gebruik te maken van het bijgeleverde gebruikshandleiding. Na het installeren kunt u het apparaat direct in gebruik nemen, zo makkelijk is het. U hoeft niet meer onder uw voertuig te kruipen en uw leven te risceren. Deze De HD digitale inspectie camera met telescoop slaat intern alles netjes op zodat je het nodige beeldmateriaal verzamelt op de bijgeleverd MicroSD kaart. De geheugenkaart steek je in een computer waarna deze de opnames voor je afspeelt.

Makkelijk en uitschuifbaar

De HD digitale inspectie camera met telescoop heeft een bereik van 3 meter waardoor je makkelijk onder een voertuig kunt kijken met de telescoop of met het rolwagentje, zonder uw eigen leven op het spel te zetten door onder het voertuig te gaan liggen. Met de professionele de HD digitale inspectie camera met telescoop loopt u geen gevaar meer.

verschillende doeleinden

Door de bijgeleverde telescoop en het rolwagentje voor onder de wagen is het mogelijk om de HD digitale inspectiecamera kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Met de telescoop is het mogelijk om op een een voertuig te kijken, op een vrachtwagen, op het dak van uw huis, in de dakgoot, op moeilijk bereikbare plaatsen of voor het zoeken naar trackers onder uw wagen.

                                        

Professioneel materiaal

De HD digitale inspectie camera is ontwikkeld uit het beste materiaal. Het kan tegen een stootje en zit mooi weggeborgen in een metalen koffer. Het installeren van de HD digitale inspectie camera is gebeurd op 5 minuten en is direct klaar voor gebruik. De HD digitale inspectie camera is zeer eenvoudig in gebruik. Door zijn groot scherm is alles direct en duidelijk te zien. Bij donkere plaatsen kunt u de leds aanleggen zodat u optimaal zicht heeft. Met zijn 5000mAh li-batterij is het mogelijk om 8 uur met de HD digitale inspectie camera te werken. De HD digitale inspectie camera is een echte aanrader!!

 

 

Gebruik de HD digitale inspectie camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

Opnametijd: 8 u
Batterij: 5000 mAh
Led lamp: 6 stuks
Geheugen: Uitbreidbaar tot 64GB, 4GB geheugenkaart meegeleverd
Gewicht: 350g
Waterrestand: spatwaterdicht
HDMI: 1920*1080; 1280*720

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*