U bent hier: Home > HD Pan Tilt IP Camera

HD Pan Tilt IP Camera

HD Pan Tilt IP Camera
Details
  • 300° horizontaal en 120° verticaal richten
  • Compatibel met alle Windows computers en smartphones
  • Beelden in hogedefinitie kwaliteit
  • toegankelijke installatie van max. vijf minuten
Onze prijs: 129,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aanvullend MicroSD-kaart
Powerline Adapter
Aantal

HD Pan Tilt  IP Camera

 

Vermoed je dat de poetsdame steelt terwijl jij buitenshuis bent?
Je wilt een klant confronteren over zijn/haar bedenkelijk gedrag ?

 

This text will be replaced
 

Vanaf nu geen gebeurtenis meer ongemerkt dankzij de HD Pan Tilt IP Camera

De HD Pan Tilt IP Camera is speciaal ontworpen om zo doeltreffend mogelijk beeld en geluid te registreren. Doordat de HD Pan Tilt IP Camera een voortdurende stroomtoevoer geniet, zal geen enkele beweging jou ontlopen. Ook is er in de software (Windows computer en smartphone versie) een selecteerbare optie om beweging te melden. De continue beveiliging kan waar ter wereld via een eenvoudige LAN-verbinding. Zo hoef je niet steeds afwachtend te staren naar een lege ruimte. De HD Pan Tilt IP Camera is er om jouw gevoel van veiligheid en controle zo optimaal mogelijk te maken.

De HD Pan Tilt IP Camera voor talloze doeleinden

Deze camera kan je gebruiken om een ruimte te controleren. Ook is het mogelijk om te communiceren met de geobserveerde ruimte. Zo kun je een wantoestand onmiddellijk bestraffen of helpen bij het zoeken naar een bepaald voorwerp. Ook is het mogelijk om 's nachts tot tien meter ver klare beelden te verkrijgen dankzij de ingebouwde infrarood sensors. De hogedefinitie beelden (tot 1280 x 720) helpen bij het gedetailleerd zien van wie de misstap beging. Met de HD Pan Tilt IP Camera kun je tot 6X digitaal inzoomen. De doeleinden van de HD Pan Tilt IP Camera zijn te uitgebreid om allemaal op te sommen, maar hieronder toch enkele voorbeelden waarvoor dit wondertoestel kan dienen:

De HD Pan Tilt IP Camera biedt u zekerheid wanneer u op skivakantie bent met het gezin. Via uw smartphone kan je dag én nacht zien of er geen inbraken zijn. Ook is het spieken naar de vriend des huises die de vissen geregeld voedert of de visbokaal reinigt met een vingerklik uitgevoerd.
Ook kun je, als zaakvoerder, diverse HD Pan Tilt IP Camera in één systeem plaatsen om zo een absolute veiligheid te kunnen garanderen voor het personeel én de waren.
Een derde manier waarvoor je de HD Pan Tilt IP Camera kunt gebruiken is in het dagelijkse leven, thuis. Zo is het controleren van een puber die hoort te studeren in plaats van spelletjes te spelen wel "kinderspel". Via de ingebouwde micro kan je hem/haar hem hier ook onmiddellijk over aanspreken.

De HD Pan Tilt IP Camera is toegankelijk en veelzijdig

Een van de grootste troeven van de HD Pan Tilt IP Camera ligt o.a. bij de eenvoudige installatie. Wil je de HD Pan Tilt IP Camera nu gebruiken voor je thuiscomputer of smartphone/ tablet, na het volgen van enkele eenvoudige richtlijnen kan je aan de slag. Dag of nacht, in een hoekje of aan het plafond, ...Aansluitend is de toegankelijke Management Software zeer uitgebreid. Zo kun je met de Windows Software tot en met zestien verschillende HD Pan Tilt Ip Camera's aan één computer koppelen. Om dit te versterken kun je een Powerline adapter, zoals de Powerline Adapter M220 of de Powerline Adapter M520, gebruiken. Het gegarandeerd een verdere en stabiele verbinding van het thuisnetwerk. Nieuw aan de deze generatie HD Pan Tilt Ip Camera's is het bewaren van audio en beeld op de computer, zodat elk onrecht telkens weerlegd kan worden. Ook helpt de ingebouwde beweginsdetector, de nachtvisie, de Point to Point, ingebouwde microfoon, ... Allemaal mee tot een professioneel toestel  Het is mogelijk een feilloze beveiligingssysteem uit te bouwen, zonder de nood aan een dure installateur of het maken van andere extra kosten, zoals een klassieke dropcam. De Point to Point zonder configuratie zorgt ervoor dat je wereldwijd de HD Pan Tilt IP Camera kan besturen, iets wat weinig andere bewakingscamera's zo efficiënt kunnen.

Op de smartphone (Android/IOS) is er ook een app beschikbaar waar je alle beveiligingsnoden kunt uitvoeren zoals op de Windows computer, maar dan op een vereenvoudigde, toegankelijke manier.  Er wordt ook een Nederlandstalige handleiding meegegeven bij de aankoop van de HD Pan Tilt IP Camera, die stap voor stap alles verklaart. Geen plaats meer waar onheil zegeviert dankzij de HD Pan Tilt IP Camera. Dit via Point To Point wereldwijd!

 

Eindelijk is er een kwaliteitsvolle IP camera beschikbaar om waar ook ter wereld  op het platform naar jouw keuze veiligheid te garanderen.

De toegankelijke HD Pan Tilt IP Camera is het middel bij uitstek om inbrekers te betrappen.

 

Gebruik de HD Pan Tilt IP Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 

Kleur: Wit of Zwart
Sensor Type: CMOS
Beeldhoek: 70°
Draaimogelijkheden: Horizontaal 300°, Verticaal 120°
Framerate: 50 fps
Night vision: Ja
Video Resolutie: 720P (1280 x 720) (640 x 360) (320 x 180)
Geheugenkaart: TF-kaart
Ondersteunde systemen: Windows, Android, IOS
Opnamemodus: Manueel of met bewegingsdetectie
Voeding: 12Vdc/1A adapter (inbegrepen)
Min/Max temperatuur -10°C tot 50°C
Afmetingen: 12.2 cm x 12.0 cm x 10.9 cm
Gewicht: 323 g
Internet: Point To Point zonder moeilijke configuratie

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

FAQ (Meest gestelde vragen)

Vraag:   Beste, hoe moet men deze installeren, aansluiting op electriciteit of op batterijen? Alvast bedankt, Sarah
Antwoord:   De pan tilt werkt niet op batterijen moet aangesloten worden aan stopcontact.
 

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*