U bent hier: Home > Hidden spy camera's voor u onthuld

Hidden spy camera's voor u onthuld

Hidden spy camera's voor u onthuld

Een hidden spy camera net zoals in een Hollywood film, wie droomde er vroeger niet van? Een cameraatje verstopt in een alledaags voorwerp, zodat niemand in de gaten had dat je aan het filmen was, zoiets was eigenlijk alleen voorbehouden aan mensen als James Bond. Deze dagen is zo’n gadget echter ook voor de ‘gewone man’ bereikbaar. Een hidden spy camera kan daarnaast in alle soorten en maten aangeschaft worden. Wat dacht je van een bril, tissuebox of autosleutel?

Soorten hidden spy camera’s en hun doeleinden

Een hidden spy camera zal voor de meeste mensen dienen als precies dat: een camera waarmee ze subtiel opnames kunnen maken. Soms wil je nou eenmaal liever niet dat iemand meteen ziet dat je aan het filmen bent. Zo kunnen winkeleigenaren ervoor kiezen om hun eigen zaak te bezoeken en onopvallend te zien hoe het personeel de klanten behandelt, ook wel ‘mystery shoppen’ genoemd. Ook kan zo’n hidden spy camera handig zijn bij het opnemen van bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken, om er later nog eens naar terug te kunnen kijken en ervan te leren. Met de geluidsfuncties die in elke hidden spy camera zitten, hoeven deze beelden niet onder te doen voor die van ‘standaard’ camera’s.

Als je graag een hidden spy camera wilt kopen omdat je een huis of waardevolle spullen wilt beschermen, zijn er genoeg gadgets verkrijgbaar met zo’n verborgen camera erin. Denk bijvoorbeeld aan een lantaarn naast het huis, of een camera in een rookmelder aan het plafond. Op deze manier kan je subtiel een oogje in het zeil houden als je zelf niet thuis bent.

Hidden spy camera: meer dan alleen beeld

Naast de bewegende beelden die je zou verwachten van een hidden spy camera, hebben de meeste van deze camera’s ook een fotofunctie. Hiervoor moet je wel zelf op een knop drukken tijdens het geschikte moment, dus een hidden spy camera in een handzaam voorwerp is hiervoor wel aan te raden. Als de foto wordt geschoten trilt de camera, zodat je zeker weet dat deze gelukt is. Daarnaast zijn er ook hidden spy camera’s te krijgen met een beweging- of geluidsfunctie. Deze camera’s leg je ergens neer, waarna de camera pas begint te filmen als er ook werkelijk iets gebeurt in de betreffende ruimte. De camera weet dit doordat deze geluid of beweging detecteert. Zo verbruikt de hidden spy camera geen onnodig intern geheugen en niet teveel aan batterijen.


Hidden spy camera’s, PC’s en laptops

Wil je de gemaakte beelden of foto’s bewerken, opslaan of nogmaals terugkijken? De hidden spy camera is dan heel makkelijk op je PC of laptop aan te sluiten. Omdat de camera’s op oplaadbare batterijen werken, hoef je niet constant te investeren in nieuwe batterijen. Ook werken ze heel gemakkelijk met een aan/uit knop. Voel jezelf een echte James Bond en verdiep je in de wereld van de hidden spy camera’s. Spy3K heeft een groot assortiment van dit soort verborgen camera’s, dus kijk eens rond in de webshop. Er zal voor iedere wens en smaak een hidden spy camera te vinden zijn!