CAM-GX5

CAM-GX5
Details

De CAM-GX5 is ontworpen om transmissies te detecteren en te lokaliseren van op mobiele telefoons gebaseerde apparaten, waaronder mobiele telefoons, smartphones, voertuigvolgers, Wi-Fi-hotspots, GSM-luisterapparatuur (bugs) en geheime draadloze 3G / 4G / 5G-camera's.

Een compleet nieuw ontwerp betekent dat de CAM-GX5 nu een wereldwijde multiband-dekking heeft. Het kan worden gebruikt in elke omgeving waar mobiele apparaten verboden zijn, zoals gevoelige vergaderruimten om te controleren op verborgen apparaten, ongeautoriseerd gebruik van mobiele telefoons in kantoren, examenzalen, ziekenhuizen of gevangenissen en in voertuigen om de nieuwste verborgen volgapparatuur te lokaliseren. De CAM-GX5 heeft ook een aparte 2,4 GHz-band en een nieuwe 5 GHz-banddetector voor de snelgroeiende dreiging van Wi-Fi / Bluetooth Store & Forward en video-apparaten.

Onze prijs: Ä5.899,00
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal
De CAM-GX5 Cellular Activity Monitor is een draagbare multiband cellulaire signaaldetector die geschikt is voor de nieuwste generatie 5G-apparaten (evenals bestaande 2G, 3G en 4G), plus de nieuwste WiFi / Bluetooth-apparaten.

3.5" TFT
Separate 2G/3G/4G Detector
Worldwide 2G/3G/4G/5G Detector 2.4 GHz + 5 GHz
WiFi/Bluetooth Detector
Digital Burst Pulse Detect
USB Download
Memory Function
Ultra-Sensitive
Internal Lithium Battery Pack
Machined Aluminium Enclosure
Heavy Duty Military Standard Carry Case

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*