U bent hier: Home > Kies een verborgen camera

Kies een verborgen camera

Zoek je een verborgen camera om een wantoestand in beeld te brengen? Het kiezen van een verborgen camera is door het grote aanbod niet vanzelfsprekend, daarom dit artikel.

een andere verborgen camera voor elke situatie

Volg deze link om te kiezen uit een lijst van verborgen camera's.
Hieronder een korte omschrijving van een tiental verschillende modellen:

Full HD1080 Auto Dashboard Camera            

Deze verborgen camera is niet een verborgen camera in pure zin. De camera hangt aan de voorruit van jouw auto (binnenkant) en filmt elke gebeurtenis tijdens een rijrit. Dankzij een kijkhoek van 140°, High definition beelden van 1280 x 720 en opslagcapaciteit tot en met 32 gigabytes (microSD) is deze camera een onopvallende verdediging tijdens een ongeval. In geval van een botsing kun je altijd jouw onschuld bewijzen!

 

Verborgen HD Camera in Bureauklok

Met deze verborgen camera in de vorm van een doodgewone bureauklok kun je vijf uren non-stop na elkaar filmen tot en met een week lang. Dit kan dankzij de ingebouwde bewegingsdetectie, waardoor de batterij gespaard blijft op "saaie" momenten. Ook is de beeld- en geluidskwaliteit high end.

 

Verborgen Camera in Adaptersnoer

De Verborgen Camera in Adaptersnoer is een all-time favoriet. Geen mens zou denken dat de een doodgewone stroomadapter een camera in de snoer heeft zitten. Beeld en geluid kun je bekijken op een televisietoestel of lezen via de computer. Een ingebouwde bewegingsdetectiesysteem helpt met het filteren van zinloos beeldmateriaal.

 

Blackbox IR Camera met Opname

De Blackbox IR Camera met Opname is een zeer duurzame verborgen camera. Met deze camera kan je maanden filmen zonder het geheugen te moeten wissen. Gemaakt om niet op te vallen, een onopvallende zwarte rechthoek, is deze verborgen camera de kompaan in de woonkamer of andere levensvreugdige ruimte. De beelden kun je bekijken op een televisietoestel of op een computer.

 

Rekenmachine Camera met Opslag

Deze verborgen camera is een écht hebbedingetje. Het is een klassiek ogende rekenmachine, maar dan eentje die een ingebouwde camera heeft aan de zijkant. Perfect om collega's of spiekende studenten in de gaten te houden. De camera mag dan niet de beste zijn, het maakt dit door z'n zacht prijsje meer dan goed. Deze verborgen camera heeft 4 gigabyte ingebouwd geheugen, waarmee je zeker vele uurtjes beeldmateriaal kan verzamelen.

 

Brandmelder Camera met Opname

Gebruik de Brandmelder Camera met Opname niet voor een werkend rookdetectiesysteem, maar wel voor een zeer discreet controlesysteem. Constant onder stroom vergemakkelijkt de tijd die je in het toestel moet steken. Gewoon af en toe (om de twee weken) het MicroSD-kaartje uitlezen en wissen om plaats te kunnen maken voor nieuw beeldmateriaal. Zelfs het meest getrainde oog zou niets vermoeden.

 

IR Wekkerradio Camera met opname

In dezelfde lijn als de Verborgen HD Camera in Bureauklok, maar dan via een draadloze verbinding. Het toestel is een grote wekkerradio en een overal te bezichtigen camera. Dé camera om overspelige partners op heterdaad te betrappen. Beeld en geluid zijn ook van topkwaliteit, waardoor elk details tot in het kleinste puntje gefilmd wordt.

 

Tissue Box Camera

Met de Tissue Box Camera heb je een toestel om je neus mee te reinigen, maar ook een middel om verdachte praktijken in de woonkamer in het snotje te houden. Het verborgen cameraatje oogt ietwat lomp, maar staat garant voor vele uren (7-tal in bewegingsdetectiemodus) observatie.

 

365 Dagen Steen Camera

Deze verborgen camera is een geliefkoosd product bij agenten. Het ziet er als een doodnormale steen uit, maar dan eentje die alle vreemdsoortigheden in z'n buurt tot een jaar ver (!) kan registreren. Heb je een grote tuin of wil je iemand in de wildernis betrappen, dan is de 365 Dagen Steen Camera een formidabele keuze.

 

30 Dagen Klok Camera

Tot slot in deze lijst is er de 30 Dagen Klok Camera. Zoals de naam doet vermoeden kun je een maand lang beelden registeren (al dan niet op bewegingsdetectie). Hang de verborgen camera op een hoogte van twee meter en een ruimte tot en met zeven meter kan feilloos in de gaten genomen worden. Alle informatie wordt opgeslagen in een MicroSD-kaart tot en met 32 Gigabytes.

 

Hopelijk is jouw keuze voor een verborgen camera nu al ietwat duidelijker. Weet dat er veel meer modellen bestaan dan hierboven (en varianten) om jou als klant zo goed mogelijk te helpen bij jouw perfect defensieplan.