U bent hier: Home > Accessoires > Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot

Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot

Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot
Details
  • Wireless-N WiFi snelheden tot 300 Mbps
  • SIM kaart slot, ondersteund tot 21,6 Mbps 3G snelheid
  • USB aansluiting voor PC of Laptop
  • Ondersteunt tot 10 wifi apparaten tegelijk
  • Start in 5 seconden op, 4 uur accu tijd
  • Weegt slechts 30 gram
  • Hi-Link automatische configuratie
Onze prijs: Ä42,00
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot

 

Mobiel WiFi modem en hotspot in 1
De Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot is niet alleen een modem maar ook direct een WiFi hotspot. Via 3G kunt u de Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot verbinding met internet laten maken om vervolgens draadloos via WiFi tot 10 apparaten aan te sluiten. Dit maakt het apparaat ideaal om te gebruiken wanneer u geen vaste internetaansluiting in de buurt heeft.

Stevige accu
In de Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot zit een stevige 1150mAh accu waarmee u tot 4 uur kunt werken op een volle accu. De stand-by tijd van deze accu is 200 uur. U kunt de accu opladen wanneer u de Mellinio 3G Modem en Mobiele WiFi Hotspot via USB met een computer of laptop verbindt.

Snelle WiFi verbinding
De Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot werkt volgens de 802.11n WiFi standaard, ook wel bekend als Wireless-N. Deze standaard geeft u een WiFi snelheid van wel 300 Mbps waardoor u altijd met hoge snelheid kunt downloaden..

U kunt tot 10 apparaten via WiFi aanmelden op de Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot. Dit kunnen vaste computers, tablets, laptops of smartphones zijn.

USB aansluiting
Via de USB aansluiting is het ook mogelijk om de Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot direct aan een PC of laptop te hangen. Zo laadt u direct de accu op en kunt u een verbinding maken met het internet. De Mellinio M180 3G Modem en Mobiele WiFi Pocket Hotspot is te gebruiken op zowel Windows als Mac OS X systemen.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*