U bent hier: Home > Voice & Audio > Mini Spy Voice Recorder

Mini Spy Voice Recorder

Mini Spy Voice Recorder
Details
  • Kleinste voice recorder ter wereld
  • Uiterst zuinig, tot 140 uur met de slimme VAS functie
  • Bestand tegen schokken en extreme temperaturen
  • Uitstekende geluidskwaliteit
Onze prijs: Ä639,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Mini Spy Recorder

Discreet maar toch helder alles wat gezegd wordt tijdens een vergadering op te nemen?

Worden zaken besproken tijdens je afwezigheid waar je graag het fijne van zou weten?

De Mini Spy Voice Recorder is een uiterst kleine voice recorder van professionele topkwaliteit. Een mini formaat maar zonder in te boeten op de geluidskwaliteit of functies. Met de Mini Spy Voice Recorder stellen we je een recorder beschikbaar die normaal enkel voor professionals verkrijgbaar is.

Geluidsrecorder met uitstekende batterijduur

Deze mini geluidsrecorder heeft een uiterst zuinig energieverbruik. Met de eenvoudig vervangbare batterij neem je ofwel tot 25uur constant op, ofwel waak je gemiddeld 140uur bij gebruik van de VAS optie (enkel opname bij geluid), ofwel blijft deze spy geluidsrecorder tot 5 maanden actief in stand-by modus.

Professionele spy recorder

Enkel al het feit dat deze spy recorder tot de kleinste ter wereld behoort zonder enig kwaliteitsverlies en bovendien functioneert op zo'n energiezuinige microtechnologie, doet de Mini Spy Voice Recorder met kop en schouders boven alle andere spy recorders op de markt uitsteken. Maar niet enkel de kleine afmetingen maar ook afwerking en functies maken het onderscheid.

De Mini Spy Voice Recorder kan in de meest uitdagende omgevingen worden ingezet. De metalen behuizing beschermt de interne technologie tegen beschadigingen van buitenaf, en aangezien de elektronica uit niet-bewegende onderdelen bestaat is deze spy recorder bestand tegen schokken en extreme temperaturen.

Met de bijhorende software haal je de echte magie uit de Mini Spy Voice Recorder. Gebruik het intern flash geheugen (goed voor 30 tot 300uur opname) op een slimme manier met de VAS functie (Voice Activation System). De spy recorder zal enkel opnemen wanneer er daadwerkelijk gesproken wordt. Hierdoor moet je tijdens de analyse niet vooruit spoelen door stukken van geheugengebruikende stiltes. De VAS functie spaart het interne geheugen, de batterijduur (25uur wordt 140uur) en ook jouw kostbare tijd tijdens de analyse.
 

Voice Activated VAS Spy recorder

Slaag je er in het geheugen, waarmee je afhankelijk van de gekozen kwaliteit 30 uur tot 300 uur mee kan opnemen, te vullen, dan zal de loop of circular recording functie je van pas komen. Bij gebruik van de loop functie zal de Mini Spy Voice Recorder zodra het geheugen vol is de oudste opnames gaan overschrijven met de nieuwste. Vanzelfsprekend kun je ook gewoon via de software de inhoud van de spy recorder naar je PC kopiëren en op die manier weer geheugen beschikbaar maken.
 

Spy Recorder Software

In combinatie met de stand-by tijd van 5 maanden is ook de timer een zeer waardevolle functie. Als je bijvoorbeeld een maand afwezig bent en je had graag de vergadering op dag 25 opgenomen- dan is dit is geen probleem met de Mini Spy Voice Recorder. Op een gebruikersvriendelijke manier stel je de begindatum en -tijd voor de start van de opname in en op eenzelfde manier ook de aflooptijd en –datum. Of je kiest om dagelijks tussen dezelfde tijdstippen de opname te starten al dan niet in combinatie met de VAS functie.
 

Spy Recorder Timer

Kennis is macht, dus wens je je belangrijke besprekingen te beschermen tegen nieuwsgierigen of "vinders" van de spy recorder dan beveilig je je waardevolle informatie met een wachtwoord zodat enkel jij de inhoud van de opnames kunt raadplegen.
 

Mini Spy Voice RecorderSoftware Overview

Als er veel in de weegschaal ligt dan is enkel het beste op de markt goed genoeg.

Kies voor de Spy3K Mini Spy Recorder.
 

De Mini Spy Voice Recorderis de kleinste spy recorder ter wereld en leent zich tot het maken van geheime opnames.
Gebruik de Mini Spy Voice Recorder
echter niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 
Behuizing: Metaal
Afmetingen: 29х12х15mm
Gewicht: 6gr
Opnameduur: 30 tot 300uur afhankelijk van kwaliteit
Batterijduur: 25uur constante opname, 140uur VAS, 5maanden stand-by
Batterij: 75mAh Li-Pol
Datatransfer: USB naar PC

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*