U bent hier: Home > Accessoires > Netflix Android HD TV

Netflix Android HD TV

Netflix Android HD TV
Details
  • Een computer waar je wilt
  • Bekijk naadloos beelden in HD
  • Vlugge en gemakkelijke installatie
  • Bijgeleverd: HDMI kabel, AV-kabel, Slimme draadloze muis en keyboard afstandsbediening, stroomadapter en handleiding 
Onze prijs: Ä144,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Netflix Android HD TV

Op zoek naar eenvoudige en krachtige computer, bestuurbaar vanuit de zetel?
Welk toestel kan alle films en series van Netflix zonder storingen afspelen?

 

Waarom kiezen voor de Netflix Android HD TV?

Met de Netflix Android HD TV kan je bijna alle zaken doen die je doet met een klassieke computer, laptop in een bureau. Dit  via een televisiescherm. Het besturingssysteem is Android, daat synoniem staat voor eenvoudig, flexibiliteit en oneindig veel mogelijkheden. De producteigenschappen behoren tot de beste van de mini pc's. Je kunt de Netflix Android HD TV het best vergelijken met een "high-end" smartphone, gekoppeld aan televisietoestel (of HDMI-compatibel projectieapparaat), maar dan zonder de klassieke nadelen.  Omdat het gebruiksgemak van de Netflix Android HD TV bijna niet gemakkelijker kan, vonden we dat dit apparaat hoort in ons assortiment als een entertainment toestel, De producteigenschappen zijn: 8 GB intern geheugen, 2GB ddr3 ram, CPU van RK3188t 28nm Cortex-A9 Quad core, GPU: 3D GPU Mali 400, 500Mhz, Support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1. en het draait op Android 4.2 Jelly bean.

Voor wie is de Netflix Android HD TV?

Hoofdzakelijk wordt de Netflix Android HD TV gebruikt voor multimedia. Onder multimedia valt muziek, hogedefinitie beelden, afbeeldingen, browsen en gaming. Ken je XBMC? Dit multimediaprogramma staat vooraf geïnstalleerd op de Netflix Android HD TV. Dankzij z'n vier processoren kan de Netflix Android HD TV de zwaarste applicaties die beschikbaar zijn voor Android met het grootste gemak draaien. Het gebruiksgemak staat  hoog in het vaandel bij de  Netflix Android HD TV en daarom dat er een functionele afstandsbediening meegeleverd wordt.  Alle bewerkingen tot op een afstand van tien meter kun je uitvoeren met deze stijlvolle afstandsbediening. Voor een nog intensere computerervaring kun je afzonderlijk  een (draadloze) muis en/of toetsenbord aansluiten aan de ingebouwde USB-poorten. Zo krijg je van Spy3k de Slimme Draadloze muis met keyboard afstandsbediening samen bij de Netflix Android HD.

De Netflix Android HD TV is een totaalsysteem

In de doos zit een HDMI-kabel, een adaptersnoer, een afstandsbediening een handleiding en een AV-kabel waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Het toestel heeft twee USB-poorten ingebouwd om bijvoorbeeld een draadloze muis en een USB-Stick aan te linken. Er is een MicroSD-Poort om het geheugen uit te breiden (standaard is het geheugen 8 gigabytes). Dankzij de Ethernet-kabel kun je naast een draadloze internetverbinding (wifi) ook een lokaal neterwerk opzetten. Via de ingebouwde OTG-poort is het dan weer mogelijk om een mini USB- apparaat aan te sluiten. Er is tevens een ingebouwde Bluetooth om o.a. via smartwatches de  Netflix Android HD TV te besturen.  Ook is het opzetten van de mini pc kinderspel. Koppel de Netflix Android HD TV via de bijgeleverde HDMI-kabel met een televisietoestel (HDMI of AV compatibel) en plaats vervolgens de adapter in het stopcontact om te genieten van een volledig functionele en gebruiksvriendelijke computer draaiend op het besturingssysteem Android 4.2 (upgradebaar). 

De Slimme draadloze muis met keyboard afstandsbediening is de accessoire voor al uw slimme media-apparaten

Met slimme media - apparaten wordt een computer en een mini pc bedoeld. Zo is de Netflix Android HD TV de perfecte toepassing van de Slimme Draadloze muis met keyboard afstandsbediening. Open de onderkant van de afstandsbediening om de USB-kop uit z'n speciaal ontworpen compartiment te halen. Plug de USB-kop in een USB-poort, druk op de aan-knop van de Slimme draadkloze muis met keyboard afstandsbediening en  spelen maar! Je hoeft geen enkele software installeren, de controller werkt onmiddellijk. Omdat de Slimme draadloze muis met keyboard afstandsbediening zo'n veelzijdig apparaat is, heb je niets anders meer nodig om jouw computer of jouw mini pc volledig te besturen. Surfen op het web was nog nooit zo doeltreffend en comfortabel, want vissen naar een letter van een softwarematige toetsenbord is voortaan verleden tijd! Ook kun je apps of programma's met het grootste gemak openen, want de uiterst responsieve muis is tot op een haar nauwkeurig. Het toetsenbord van de Slimme draadloze muis + keyboard is compact, maar toch overzichtelijk. Elke toets die je nodig hebt, waaronder de F-toetsen en de pijlbesturing zijn te vinden op de afstandsbediening.  Gamen is hierdoor zo intuïtief als met een game-controller of een standaard muis + toetsenbord, maar dan met het gemak van draadloze vrijheid en de mogelijkheid om lekker te luieren in de zetel.

 

Wij bieden geen technische ondersteuning voor de Netflix Android HD TV.
Bij uw aankoop ontvangt u naast de officiële handleiding ook een klantvriendelijke Nederlandstalige handleiding die u op weg helpt.

 

 

Netflix Android HD TV:

Besturingssysteem: Android 4.2.2
CPU: RK3188t 28nm Cortex-A9 Quad core
GPU: 3D GPU Mali 400, 500Mhz, Support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1.
RAM: DDR3 2GB
ROM: 8GB Nand Flash
Netwerk: 2.4GHZ WiF2.4GHZ WiFi 802.11 b/g/n, LAN 10/100M, Externe WiFi antenne
Formaat: 142x95x16mm
Gewicht: 130g
Afstandsbediening: Infrarood

 

Slimme draadloze muis en keyboard afstandsbediening:

Bereik: 10 meter
Onderdelen usb-kop + afstandsbediening
Batterijen: 3x AAA, niet meegeleverd
Toetsenbord Querty
Afmetingen 20cm x 6 cm x 2,5 cm
Garantie: 2 jaar
Compatibel: Linux (debian, redhat), Android, Windows
Gewicht: 170g
Afstandsbediening: Radio transmissie

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*