U bent hier: Home > Quad Core HD Android TV Mini PC

Quad Core HD Android TV Mini PC

Quad Core HD Android TV Mini PC
Details
  • Computer in woonkamer en  monitor voor beveiligingscamera's
  • Bekijk naadloos beelden in HD
  • Vlugge en gemakkelijke installatie
  • Bijgeleverde HDMI kabel, AV-kabel, afstandsbediening, stroomadapter en handleiding in het Nederlands of Frans
Onze prijs: Ä109,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Discrete Observatiecamera voor GSM
Slimme draadloze muis + keyboard afstandsbediening
Aantal

Quad Core HD Android TV Mini PC

Op zoek naar eenvoudige en krachtige computer, bestuurbaar vanuit de zetel?
Wat kan er dienen als een betrouwbaar medium om (beveiligings)beelden te monitoren?

 

Waarom kiezen voor de Quad Core HD Android TV Mini PC?

Met de Quad Core HD Android TV Mini PC kan je bijna alle zaken doen die je doet met een klassieke computer, laptop in een bureau. Dit  via een televisiescherm. Het besturingssysteem is Android, daat synoniem staat voor eenvoudig, flexibiliteit en oneindig veel mogelijkheden. De producteigenschappen van de Quad Core HD Android TV Mini PC behoren tot de beste van de mini pc's. Je kunt de Quad Core HD Android TV Mini PC het best vergelijken met een "high-end" smartphone, gekoppeld aan televisietoestel (of HDMI-compatibel projectieapparaat), maar dan zonder de klassieke nadelen.  Omdat het gebruiksgemak van de Quad Core HD Android TV Mini PC bijna niet gemakkelijker kan, vonden we dat dit apparaat hoort in ons assortiment als een entertainment toestel, maar op de eerste plaats een standvastige ondersteuning voor jouw IP Camera's (waaronder de HD Pan Tilt IP Camera en de HD Dome Outdoor IP Camera. Ook kun je de baby in de gaten houden als je de Discrete Observatie Camera voor GSM draadloos aansluit. Bovenaan de productpagina kun je Quad Core HD Android TV Mini PC in een bundel met de Discrete Observatie Camera voor GSM samen bestellen.). Zelfs al is er een korte stroomonderbreking, de Quad Core HD Android TV Mini PC herstart zich automatisch binnen de drie minuten, waardoor het observeren van ruimten zo regelmatig mogelijk gebeuren. De producteigenschappen van de Quad Core HD Android TV Mini PC zijn: 8 GB intern geheugen, 2GB ddr3 ram, CPU van RK3188t 28nm Cortex-A9 Quad core, GPU: 3D GPU Mali 400, 500Mhz, Support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1. en het draait op Android 4.2 Jelly bean.

Voor wie is de Quad Core HD Android TV Mini PC?

In praktijk wordt de Quad Core HD Android TV Mini PC  gebruikt voor twee hoofddoeleinden: multimedia en beveiliging. Onder multimedia valt muziek, hogedefinitie beelden, afbeeldingen, browsen en gaming. Dankzij z'n vier processoren kan de Quad Core HD Android TV Mini PC de zwaarste applicaties die beschikbaar zijn voor Android met het grootste gemak draaien. Zo is de Quad Core HD Android TV Mini PC ook optimaal geschikt als ondersteuning voor de beveiliging van een winkel, een huis of noem maar op. Iedereen kan dus nut halen uit de Quad Core HD Android TV mini PC, maar vooral particulieren die zonder kopzorgen moderne media willen genieten én mensen die geen duizenden euro's willen uitgeven aan installatiekosten om beveiligingscamera's te monitoren halen er het meeste nut uit. Aansluitend kun je de Quad Core HD Android TV Mini PC gebruiken met de HD Pan Tilt IP Camera en de HD Dome Outdoor IP Camera om de beveiliging te garanderen (getest door Spy3k). Het gebruiksgemak staat  hoog in het vaandel bij de  Quad Core HD Android TV Mini PC en daarom dat er een functionele afstandsbediening meegeleverd wordt.  Alle bewerkingen tot op een afstand van tien meter kun je uitvoeren met deze stijlvolle afstandsbediening. Voor een nog intensere computerervaring kun je afzonderlijk  een (draadloze) muis en/of toetsenbord aansluiten aan de ingebouwde USB-poorten. Zo biedt Spy3k de "Slimme draadloze Muis + Keyboard afstandsbediening" aan die je bovenaan de pagina mee kan bestellen bij de Quad Core HD Android TV Mini PC.

De Quad Core HD Android TV Mini PC is een totaalsysteem

In de doos zit een HDMI-kabel, een adaptersnoer, een afstandsbediening een handleiding en een AV-kabel waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Het toestel heeft twee USB-poorten ingebouwd om bijvoorbeeld een draadloze muis en een USB-Stick aan te linken. Er is een MicroSD-Poort om het geheugen uit te breiden (standaard is het geheugen 8 gigabytes). Dankzij de Ethernet-kabel kun je naast een draadloze internetverbinding (wifi) ook een lokaal neterwerk opzetten. Via de ingebouwde OTG-poort is het dan weer mogelijk om een mini USB- apparaat aan te sluiten. Er is tevens een ingebouwde Bluetooth om o.a. via smartwatches de  Quad Core HD Android TV Mini PC te besturen.  Ook is het opzetten van de mini pc kinderspel. Koppel de Quad Core Android TV Mini PC via de bijgeleverde HDMI-kabel met een televisietoestel (HDMI of AV compatibel) en plaats vervolgens de adapter in het stopcontact om te genieten van een volledig functionele en gebruiksvriendelijke computer draaiend op het besturingssysteem Android 4.2 (upgradebaar). De Quad Core HD Android TV Mini Pc is nu klaar om non-stop als monitor van jouw beveiligingsapparaten of als een compleet entertainment systeem dienst te leveren. Link het apparaat met de Discrete Observatie Camera voor GSM om een zachtmoedige en betrouwbare controle uit te oefenen op jouw kinderen, oudere familieleden, huisdieren, ...

 

Wij bieden geen technische ondersteuning voor de Quad Core HD Android TV Mini PC.
Bij uw aankoop ontvangt u naast de officiële handleiding ook een klantvriendelijke Nederlandstalige of Franstalige handleiding die u op weg helpt.

 

 

Besturingssysteem: Android 4.2.2
CPU: RK3188t 28nm Cortex-A9 Quad core
GPU: 3D GPU Mali 400, 500Mhz, Support OpenGL ES 1.1/2.0 and OpenVG 1.1.
RAM: DDR3 2GB
ROM: 8GB Nand Flash
Netwerk: 2.4GHZ WiF2.4GHZ WiFi 802.11 b/g/n, LAN 10/100M, Externe WiFi antenne
Formaat: 142x95x16mm
Gewicht: 130g
Afstandsbediening: Infrarood

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*