U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > RF Privacy Protector Pro II

RF Privacy Protector Pro II

RF Privacy Protector Pro II
Details
 • Detecteer alle afluisterapparatuur, verborgen camera's en andere signalen
 • Toont je duidelijk welk signaal er gevonden is
 • Compact, draadloos en professioneel
 • Zeer gemakkelijk in gebruik
Onze prijs: Ä969,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

RF Privacy Protector Pro II

De RF Privacy Protector Pro II is een nieuw anti-afluisterapparaat dat ingenieurs en surveillance-specialisten gebruiken als een betrouwbaar instrument voor het opsporen van de verschillende afluistertechnieken zoals GSM, Bluetooth, … Nieuwe methoden van 'luisteren en kijken' met behulp van moderne technologieën zijn wijd verspreid geraakt. Zo kan men een kleine GSM bug reeds aanschaffen aan een voor iedereen toegankelijke prijs. Dat laat men toe te kunnen luisteren naar gesprekken op kantoor of bij iemand thuis.

Welke afluistermethoden detecteert de RF Privacy Protector Pro II?

GSM/WCDMA/3G

 • GSM bugs/GSM alarm/GSM baby monitor: een SIM-kaart in het toestel seint gesprekken in de omgeving door naar een voorgeprogrammeerd nummer.
 • GSM/GPRS/EDGE/3G video camera: Vaak gebruikt binnen beveiligingssystemen maar ook voor spionagedoeleinden. Foto's kunnen verzonden worden via GPRS/EDGE terwijl video steeds via 3G verloopt.
 • Spyphone: De microfoon van een GSM toestel met ingebouwde spy software kan vanop afstand geactiveerd worden. De werking is dan gelijkaardig als een GSM bug.
 • GPS-tracker: een klein toestelletje wordt in de target car geïnstalleerd en geeft zelfstandig zijn coördinaten door.

Bluetooth

 • Bluetooth afluisterapparaat: Een klein apparaatje (tot 1x1x0.5cm) dat gesprekken onderschept en doorzendt. Moeilijk te detecteren vanwege de niet-constante transmissie, aan een hoge frequentie en met een laag vermogen. Ook kan data opgeslagen worden en pas ‘s nachts doorgeseind om radiosignalen tijdens de werkuren te elimineren.
 • Spyphone: Gelijkaardig zoals bij GSM bugs kan de microfoon automatisch geactiveerd worden en gesprekken rondom de GSM via bluetooth doorgestuurd worden.

Wi-Fi/Wi-Max

 • Wi-Fi afluisterapparaat: een afluisterapparaat op Wi-Fi verstuurt video en audio over wireless netwerken.
 • Spyphone: Gelijkaardig zoals bij voorgaande maar transmissie over Wi-Fi.
 • Wi-Max afluisterapparaat: Extra naast de gewone Wi-Fi mogelijkheden functioneer Wi-Max over langere afstanden. Dit biedt hen vele mogelijkheden.

Indien je je privacy wenst te beschermen heb je nood aan een alles overdekkend toestel dat afluisterapparatuur snel en efficiënt detecteert. .

Waarom is de RF Privacy Protector Pro II beter dan andere apparatuur?

De gevoeligheid van een doorsnee RF-detector (bug detector) is verspreid over een breed frequentiebereik, meestal 3 of zelfs 6-7 GHz. Dit betekent dat die gewone detector het zwakke en niet-continue signaal van Bluetooth, Wi-Fi of Wi-Max niet kan onderscheiden. Zelfs de krachtigere signalen zoals GSM-1800 zijn ook moeilijk te detecteren vanwege hun lage gevoeligheid bij hogere frequenties.

De enige manier om betrouwbaar de verschillende draadloze protocollen te detecteren is het gebruik van pre-selector chips die alle andere signalen verzwakken, behalve dat ene geselecteerde signaal, en dat is wat de RF Privacy Protector Pro II doet. Hij heeft 6 kanalen voor verschillende frequentiebereiken/afluistertechnieken en kan tegelijkertijd zes verschillende soorten transmissies detecteren op een afstand veel groter dan een gewone RF-detector. De meting van die 6 verschillende kanalen gebeurt simultaan tijdens een zoekactie voor afluisterapparatuur. Dankzij dit overzicht op de RF Privacy Protector Pro II is het snel en eenvoudig te bepalen welke signalen van legitieme toestellen (zoals een WiFi router) komen en welke verder onderzocht moeten worden.
 

De RF Privacy Protector Pro II is de keuze voor professionals of voor iedereen wie geheimhouding een 'must' is.


Detectiebereik: CDMA (824—849 MHz), GSM (880—920 MHz), GSM (DCS) (1710—1790 MHz), WCDMA, 3G, GSM (PCS), DECT (1920—2000 MHz), Bluetooth, Wi-Fi (2400—2480 MHz), Wi-Max (3000—7000 Mhz)
Signaalsterke: Staafdiagrammen op het toestel geven snel en accuraat de sterkte (en nabijheid) van het signaal weer. Per protocol (GSM, Bluetooth etc) wordt dit getoond
Pre-selector chips: 6 kanalen om verschillende transmissies op diverse frequenties op een accurate manier te detecteren
Modussen: 4 modussen: normaal, alarm, vibratie en stil
Batterijduur: 10 tot 15 uur (2AA)
Afmetingen: 120×70×16 mm
R&TTE Conform R&TTE Richtlijn (1999/5/EC) - Verkrijgbaar na aanvraag via contactformulier

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

RF Privacy Protector Pro
Ä619,96