U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Raksa Pocket Detector

Raksa Pocket Detector

Raksa Pocket Detector
Details
  • Multifunctionele frequentie detector
  • Past perfect in de handpalm
  • Eenvoudig en doelgericht
  • Duidelijk display
Onze prijs: Ä795,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Raksa Pocket Detector

Wil je discreet weten of er in een (kantoor)kamer verborgen camera's te vinden zijn?
Je zoekt een compact en portabel toestel die elektrische signalen in de buurt aantoont?

This text will be replaced

De Raksa Pocket Detector is compact en krachtig

Er bestaan diverse modellen detectoren die elektronische apparatuur registreren. Vaak is het kiezen tussen een goedkoop toestel met een laag bereik of een zeer duur en lomp toestel dat om de haverklap een nieuwe set batterijen nodig heeft. Goedkope detectoren zien er vaak als speelgoed uit en registreren elektronische golven ook ondermaats. Zulke low budget detectoren kunnen geen frequenties hoger dan 2 Ghz waarnemen, waardoor verborgen camera's of geluidsapparatuur onopgemerkt blijven.  Vele duurdere apparaten zijn naast batterijvreters ook zeer complex om mee te werken (een handleiding moet meerdere keren doorgenomen worden vooraleer de gebruiker er iets van begrijpt). De Raksa Pocket Detector is een buitenbeentje onder de detectoren, want het is een relatief goedkoop toestel dat tot en met 4 Ghz kan scannen. Aangezien bijna alle elektronische apparaten behoren tot het frequentiespectrum van 2,4 Ghz is er dus een ruime marge om meer gespecialiseerde apparatuur waar te nemen met de Raksa Pocket Detector. Ook zijn er geen andere detecoren die zo compact zijn met zo'n uitgebreid aanbod aan meetmogelijkheden.

Tal van detectiemogelijkheden bij de gebruiksvriendelijke Raksa Pocket Detector

Door z'n bereik van 4000 MHz kan de Raksa Pocket Detector onder andere volgende zaken waarnemen: Walkie Talkies, Radio, GSM, Bluetooth, Wifi, draadloze camera's, audio apparaten, tablets, telefoons, trackers, gps-apparaten, ... Alle informatie is duidelijk zichtbaar op een helder OLED scherm die de geregistreerde informatie weergeeft in de meeteenheid dB. Wanneer het toestel een verdacht signaal registreert gaat het toestel trillen (of geluidsmelding geven na instelling). Met vier knoppen heb je totale controle over de Raksa Pocket Detector (twee richtingsknoppen, een aan/uit-knop die ook dient als annuleringsknop en een bevestigingsknop). Het toestel heeft een batterijduur van wel zes à zeven uur. Je kan de Raksa Pocket Detector eenvoudig opladen door het apparaat te verbinden met de computer via usb of in een normale contactdoos te plaatsen (bijgeleverde usb kabel en stroomoplader kop) voor enkele uren.
 

Gebruik de Raksa Pocket Detector in elke omstandigheid

Communiceer je zoon met de buurjorgen via Walkie Talkies? Dan kan je als ouder meeluisteren via de audio detectie functie. Radio is een veelgebruikt medium en je weet nooit dat je kind terecht komt op het kanaal van een persoon met kwalijke bedoelingen... Ben je lesgever of surveillant en kan je wat extra anti-spiekhulp gebruiken tijdens examen? Je kunt onopvallend GSM-, bluetooth-, gprs-, wifi- signalen aantonen met Raksa Pocket Detector in jouw broekzak. Denk je dat je geschaduwt wordt? De Raksa Pocket Detector kan nagenoeg alle elektronische (draadloze) apparaten waarnemen, waaronder camera's, audioregistratie toestellen, ... Aansluitend spoort de Raksa Pocket Detector ook volgsystemen en afluisterapparatuur op, waardoor het onmogelijk wordt om jou te spioneren. De Raksa Pocket Detector kent drie verschillende detectiemethodes: monitoring, sweeping en selectief zoeken. Monitoring is perfect voor o.a. leerkrachten, want het toestel registreert elektrische signalen op eigen houtje en houdt de gebruiker op de hoogte als er iets bedenkelijks wordt waargenomen. Na de monitoring (observatie) kun je alle gegevens raadplegen in de ingebouwde log. De tweede methode, Sweeping, richt zich op alle mogelijke detecteerbare frequenties, netjes onder elkaar weergegeven. Je zult versteld staan van de elektrische golven rondom je! De Search optie (en Diff. Search) legt de nadruk dan eerder op het concreet zoeken naar een bepaalde radiogolflengte. Hiermee kan je doelgericht zoeken naar, bijvoorbeeld, een audiobug (radio-signalen) binnenin de carrosserie van de auto. Voorstaande voorbeelden zijn slechts enkele redenen waarvoor  de Raksa Pocket Detector van toepassing is. Gebruik de Raksa Pocket Detector dus waar en wanneer je wilt om de veiligheid van jou en je familie te garanderen.

De Raksa Pocket Detector is de  perfecte detector om overal en op elk tijdstip te gebruiken!

 

Gebruik de Raksa Pocket Detector niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 

 

Behuizing Kunststof
Afmetingen:  77 mm lang, 43 mm breed, 18 mm hoog
Gewicht: 35 gr
Batterijduur: ongeveer 45 minuten airtime, 2 uur opladen
Bestuurbare afstand: tot 40 meter
Opslag: micro-USB (tot en met 16 Gigabytes)
Dynamisch bereik: 50 dB
Bandbreedte 10 MHz
Scherm OLED, 128 x64 mm
Frequenty 40 - 3800 Mhz

 

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*