U bent hier: Home > GSM Monitoring > Pro Sim Card Seizure Paraben Verwijderde SMS Berichten Hersteller

Pro Sim Card Seizure Paraben Verwijderde SMS Berichten Hersteller

Pro Sim Card Seizure Paraben Verwijderde SMS Berichten Hersteller
17%
Details
  • Herstelt alle berichten opgeslagen op de Sim kaart
  • Gebruiksvriendelijke software
Normale prijs: Ä180,00
Onze prijs: Ä148,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro

Is iedereen eerlijk met je? Heeft je oogappel slechte vrienden?
Vrees je voor het uitlekken van bedrijfsinformatie?

Met wie houdt men contact en wat wordt er gezegd?

Naast het herstellen van SMS-berichten levert de bijhorende forensische software extra functies zoals het definitief verwijderen van een SMS bericht en indien de gebruiker zijn telefoonboek had opgeslagen op de SIM dan is ook deze te herstellen. Dit is de enige SMS hersteller op de markt die eventueel ook de laatst getelefoneerde nummers kan weergeven, zelfs indien deze verwijderd waren uit de laatst-getelefoneerde-nummers lijst.

 

De Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro is reeds lange tijd één van onze bestsellers. De unieke functies en gebruikersvriendelijkheid maken dit item erg populair. Blijf echter realistisch over het eindresultaat. Zo kan de Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro, gebruikt in combinatie met een Pay&Go SIM-kaart, je tot 10 SMS-berichten herstellen, terwijl dit bij een SIM-kaart met abonnement tot 20 SMS-berichten kan oplopen. Enkel de SMS-berichten die het laatst werden opgeslagen op de SIM-kaart kunnen hersteld worden.  Meeste GSM toestellen slaan de eerste 10 à 20 SMS berichten op op de SIM-kaart. De overige SMS berichten zijn opgeslagen op het intern geheugen van je GSM toestel en kunnen niet hersteld worden. Het succes is afhankelijk van het type telefoon waar de SIM-kaart in werd gebruikt en de wijze waarop de gebruiker zijn SMS-berichten beheerd. Je behaalt de beste resultaten bij GSM toestellen waar de SMS-berichten op regelmatige basis worden verwijderd en waar dus het grootste deel van berichten op de SIM en niet op intern geheugen zijn opgeslagen. Merk op dat indien de SIM-kaart beveiligd is door een PIN-code, je deze code moet kennen om de SMS-berichten te kunnen opvragen. Succes varieert maar als deze Verwijderde SMS Berichten Hersteller Pro het niet kan, dan ook geen enkele andere.

Compatibel met Windows XP 32bit & 64bit, Vista 32bit & 64bit, Windows 7 32bit & 64bit.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Android Data Recovery Software
Ä148,95