U bent hier: Home > Computer Monitoring > VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware

VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware

VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware
Details
  • Geen installatie vereist, Plug&Play
  • Werkt op alle computers/monitors
  • Niet detecteerbaar, uiterst discreet
  • Zeer eenvoudig in gebruik
Onze prijs: 174,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Uitvoering
Aantal

VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware

Dubieuze computeractiviteit registreren?

Klikt je tiener het scherm weg elke keer als je de kamer binnenloopt?

This text will be replaced

Hardware keyloggers worden gebruikt voor het zogenaamde keystroke logging, waarbij alle aangeslagen toetsen van het toetsenbord van een computer worden geregistreerd. Zo kan je precies terughalen wat er getypt is; handig voor als je het internetgedrag van jonge kinderen in de gaten wil houden of als je partner ’s avonds laat wel erg veel achter de computer zit.

Deze VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware is de overtreffende trap van de hardware keylogger: in plaats van toetsenregistratie maakt deze elke paar seconden een schermafdruk van het beeld zodat je in één oogopslag kan zien waar de gebruiker mee bezig is geweest!

Zeer gebruiksvriendelijk: de VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware is plug & play

De VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware is de eerste in zijn soort die ongemerkt screenshots van computers maakt en ze opslaat als JPEG bestanden op een interne geheugen van 2GB. Zoals de naam al doet vermoeden is de VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware compatibel met VGA en DVI toestellen. De videologger - die geen aandacht trekt en eruit ziet als een kort verlengsnoertje - hoeft enkel verbonden te worden met de betreffende poort om elke paar seconden een screenshot te nemen van het scherm. De VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware maakt gebruik van de stroom van de USB poort van het toestel – een kwestie van simpelweg inpluggen en de videologger zal beginnen met het maken van screenshots.

VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware zorgt er voor dat jouw computer geen geheimen meer voor je heeft

Als je de afbeeldingen wilt bekijken die de VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware heeft gemaakt, verbind je deze simpelweg als een externe schijf met je computer dankzij de rode USB-key. Enkel door dit kleine verlengstukje op te steken kan de inhoud zichtbaar gemaakt worden, waarna je de JPEG beelden kunt bekijken. De VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware ondersteunt resoluties van volledige HD (1920x1080) en WUXGA (1920x1200). Alle afbeeldingen krijgen automatisch een tijd – en datumstempel mee zodat je precies weet wanneer de screenshots zijn gemaakt.

Wind je dus niet langer op over verdacht computergebruik. Plug deze VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware in zodat de computer geen bron van twijfelachtige geheimen meer is. Discreet, simpel en duidelijk: de VGA/DVI Screenshot Monitoring Hardware zal je niet teleurstellen.

Gebruik de Screenshot Monitoring Hardware niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 

Compatibiliteit: DVI, VGA (keuze versie bovenaan pagina)
Resolutie: Tot FULL-HD (1920 x 1080) en WUXGA (1920 x 1200)
Voeding: Via USB
Geheugen: 2 GB
Tijdsstempel: Ja
Software: Inbegrepen, installatie niet vereist
Discretie: Niet detecteerbaar door scanners & software
Plug&Play: Ja

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Hardware USB Keylogger
€129,95