U bent hier: Home > Voice & Audio > Stemvervormer voor telefoon

Stemvervormer voor telefoon

Stemvervormer voor telefoon
Details

- Zelf stemmen maken & opslaan om later te hergebruiken

- Programmeren van toon, geslacht, hoogte, octaaf, ...

- Stemontwikkeling realtime volgen

- 50 geheugenslots voor stemmen

- Compatibel met iPhone, Android mobiele telefoons

- Compatibel met standaard bureautelefoons met een enkelvoudige lijn

Onze prijs: Ä619,80
Opties
Aantal
De stemvervormer voor telefoon is een nieuwe generatie stemvervormer. Het apparaat voldoet aan de voorwaarden van wetshandhavingsinstanties om hun stem te vervormen voor realtime telefoon en online applicaties. Met het apparaat kan de gebruiker gemakkelijk realtime stemmen creëren en met stemmen spreken die niet herkend kunnen worden als hun eigen stem. Dit multifunctionele apparaat is compatibel met mobiele en klassieke telefoons en computers. 
 

Wissel tijdens het gesprek

Alle andere “stemvervormers voor telefoon” veranderen alleen de toonhoogte maar de TVT laat die allemaal achter zich. Het maken van een stem door het programmeren van toon, geslacht, hoogte, octaaf etc. is snel en gemakkelijk met dit apparaat. Het is ook mogelijk om het stemontwikkelingsproces realtime te volgen. Wanneer u besluit om een stem die u hebt gecreëerd te bewaren voor toekomstig gebruik, kunt u hem opslaan en markeren in één van de vijftig geheugens. U kunt zelfs onmiddellijk tussen uzelf en een andere persoon wisselen gedurende een gesprek.
 

Compatibel met mobiele telefoons

Er zijn honderden mobiele telefoons op de markt en niet alle mobiele telefoons hebben dezelfde koptelefoon/microfoon functionaliteit. De TVT is compatibel met de meeste mobiele telefoons met een 4-positie 3,5 mm aansluiting zoals iPhone© en Android© apparaten. De TVT is getest met de iPhone 4©, iPhone 4S©, iPhone 5©, iPhone 5S© en enkele Android telefoons inclusief de Samsung Galaxy S3© en S4 ©. Voor al deze toestellen is de comptabiliteit bevestigd. Er zijn teveel andere compatibele modellen om allemaal individueel te benoemen. Het apparaat is compatibel met mobiele telefoons met een koptelefoonaansluiting geconfigureerd in TRRS-formaat (punt, ring, ring, huls). Echter, zelfs deze configuratie heeft twee versies. De compatibiliteit is gebaseerd op telefoons die een TRRS met een pinout van Audio Links, Audio Rechts, Grond, Microfoon gebruiken. Raadpleeg uw specificaties van uw telefoon of uw dealer om de comptabiliteit te bepalen. 
 

Compatibiliteit klassieke telefoon

De comptabiliteit beperkt zich tot standaard bureautelefoons met een enkelvoudige lijn die verbonden zijn met een standaard telefoon wandcontactdoos voor een enkelvoudige lijn van een standaard telecombedrijf. Als de telefoon over de optie van een speaker beschikt, dan kan deze optie niet gebruikt worden wanneer het apparaat is aangesloten. De TVT is niet compatibel met draadloze telefoons of telefoons met de toetsen in de handset. 
 
 
De stemvervormer voor telefoon (TVT) bevat de volgende onderdelen:
‐ Stemvervormer voor telefoon (speciale gemodificeerde telefoon compatibele versie)
‐ Koptelefoon
‐ Programmeerstekker 
‐ Batterijen (vier x AA)
‐ 3,5 mm naar RCA kabel
‐ 3,5 mm naar 3,5 mm kabel
‐ Adapter voor koptelefoonstekker
‐ TVT handleiding (voor speciale telefoon compatibele versie)
‐ Handleiding voor standaard versie Boss VE-5
‐ Draag- en opbergtas 
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*