U bent hier: Home > Track and trace op uw maat

Track and trace op uw maat

Track and trace op uw maat

Steeds meer mensen ontdekken de functionaliteit van track and trace apparaten. Vroeger werd track and trace  voornamelijk gebruikt door officiŽle instanties als de politie en het leger, maar het is tegenwoordig goed mogelijk om zelf een track and trace apparaat te kopen. De technologie is beter geworden, makkelijker te bedienen en de apparaten zijn nu kleiner, handzamer en niet te vergeten: goedkoper. Het is niet langer nodig om een duur abonnement af te sluiten er bestaan nu handige Pay&Go track and trace systemen. Met je eigen track and trace kan je op een simpele manier activa, individuen en voertuigen volgen.


UT track & traceUnpack&Track - Meest gebruiksvriendelijke track and trace

Je wilt misschien graag weten waar de mensen van wie je houdt zich bevinden, of welke route je werknemers bijvoorbeeld afleggen in hun bedrijfsauto. Met een eigen track and trace zoal de Unpack&Track hoef je je hier niet langer naar te gissen. Je pakt het apparaatje uit de doos en begint met tracken, dat is alles. De track and trace is al voorzien van een SIM kaart, zodat deze meteen de GPS coŲrdinaten door kan gaan geven. Je kunt zelf instellen of je deze op je PC of op je mobiele telefoon wilt ontvangen, en hoe vaak je zoín update wilt krijgen.  Als de track and trace zich eenmaal op de juiste plek bevindt, kan je deze instellingen van overal ter wereld op afstand wijzigen. De track and trace zal de coŲrdinaten alleen doorgeven als het apparaat daadwerkelijk beweegt. Op deze manier kan je precies zien waar je werknemers zich onder werktijd begeven, of je geliefden veilig zijn en of je kostbare boot nog steeds op zijn plek ligt.

Track and trace in kledingstukken?

In de webshop van Spy3K vind je verschillende soorten track and trace mogelijkheden. Er zijn losse track and trace systemen met sterke magneten waarmee je ze aan bewegende voorwerpen zoals een auto kunt bevestigen. Voor personen die voor de veiligheid graag zelf een track and trace apparaat bij zich willen hebben, bieden wij track and trace systemen die je subtiel bij je kunt dragen. Ideaal voor hulpbehoevenden, alzheimer patiŽnten, men op gevaarlijke missies. Denk bijvoorbeeld aan een track and trace verstopt in een schoen of in je broeksriem. Op deze manier heb je je track and trace steeds bij je en zullen anderen ook niet snel in de gaten hebben dat je een track and trace bij je draagt.

Track and trace online panel

Spy3K biedt haar klanten een eigen online track and trace service. Deze zeer gebruiksvriendelijke service combineert geavanceerde GPS technologie met een duidelijke Pay & Go prijsstructuur, zonder abonnement of verborgen kosten. De prijs voor het doorgeven van gps coŲrdinaten is hetzelfde voor heel Europa. Zo kom je als klant niet voor financiŽle verrassingen te staan. Je kunt online op het programma inloggen, waarna je makkelijk de instellingen van jouw track and trace kunt veranderen. Wijzig bijvoorbeeld de mate waarin je een SMS krijgt met de locatie van jouw track and trace, of krijg een alarm als de geo-grens wordt bereikt. Je kunt ook de geschiedenis van je track and trace opvragen of gedetailleerde locatie rapporten opstellen in Word of Excel. Vind je alleen GPS coŲrdinaten niet wenselijk, kan je via dit online programma ook precieze adressen doorgestuurd krijgen. Omdat dit via SMS gaat, hoef je geen dure internetverbinding op je mobiele telefoon te hebbenMaak je vanaf nu geen zorgen meer en gun jezelf een eigen track and trace. In de webshop van Spy3K zijn menige track and trace systemen te vinden voor elke wens en budget, plus de online tracking service voor de ultieme track and trace ervaring. Voor professionele klanten bieden we de Unpack&Track Track and Trace oplossing aan, perfect om op een eenvoudige en kostenefficiŽnte manier wagenparken op te volgen.