U bent hier: Home > Spy3K Diensten > Verhaalsonderzoek

Verhaalsonderzoek

Verhaalsonderzoek
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Verhaalsonderzoek

Is iemand je geld schuldig? Wacht je al maanden op een storting die maar niet komen wil? Dan ben je niet de enige. Het gebeurt maar al te vaak dat mensen of bedrijven niet betalen voor een dienst of product, en niet meer terug te vinden zijn doordat ze opeens van de radar verdwijnen. Met een verhaalsonderzoek helpt een professionele privé detective je je vordering te incasseren, vermiste personen op te sporen, adresgegevens te achterhalen en vermogenspositie's van bedrijven te achterhalen

Hoe gaat een privé detective te werk bij een verhaalsonderzoek?

Door middel van de volledige naam en geboortedatum van de achterstallige betaler of vermiste persoon kan een privé detective alle andere benodigde gegevens van deze persoon achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan zijn of haar adres, of de persoon met iemand samenwoont, of er een bedrijf op deze naam staat, een uitkering of onroerend goed. Ook kan er achterhaald worden of deze persoon al schulden heeft en al geregistreerd staat als wanbetaler. Zo zal snel duidelijk worden wat de werkelijke achtergrond is en wat voor vermogen er achter dit individu schuilt. Voorafgaand aan het onderzoek wordt er een duidelijke prijsopgave voor je gemaakt, aangepast op jouw wensen. Ook kan de detective je advies geven over de te achterhalen gegevens zodat je op een zo voordelig mogelijke manier je achterstallige betalingen terug kunt vorderen.

Spy3K verwijst u naar een expert privé detective op het gebied van verhaalsonderzoek in uw streek

De beslissing om een verhaalsonderzoek op te zetten wordt niet genomen over één nacht. Dit gaat gepaard met ernstige omstandigheden en juist daarom wil je er uiteraard wel zeker van zijn dat de ingehuurde privé detective een professional is die weet wat hij of zij doet. Spy3K heeft door de jaren heen een netwerk opgebouwd van door het ministerie erkende professionele privé detectives. Spy3K is een onpartijdige derde partij die je in contact brengt met een privé detective uit je regio en die een expert is in de te onderzoeken zaak. Laat de keuze welke privé detective te kiezen over aan iemand met kennis van zaken. Zo weet je zeker dat het verhaalsonderzoek tot een goed einde zal worden gebracht en je niet met vragen blijft zitten.
 

Contacteer Spy3K voor de bespreking van je situatie zodat we samen naar de meest geschikte oplossing kijken.
Neem contact via 050950912 (BE) of 0208116096 (NL) of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales (at) spy3k.be.

 


Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*