U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur

WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur

WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur
Details
  • Detecteert en identificeert elk signaal
  • Frequentiebereik van 0 tot 14 GHz
  • Probleemloos tot 50 meter detecteren
  • In stock
Onze prijs: Ä5.999,01
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur

Dit professionele toestel heeft acht onafhankelijke RF-detectoren - één die een breedbandbereik van 0 tot 14,000 Mhz (14 Ghz) heeft en met een verhoogde gevoeligheid waarneemt.  De onafhankelijke detectoren kunnen tegelijk maar ook apart werken, zodat specifieke toesteltypes waargenomen kunnen worden. De breedbandmodus heeft een ongelooflijk frequentiebereik van 0 tot 14GHz, waarbij zelfs de zwakste signalen waargenomen kunnen worden. Deze modus kan signalen van afluisterapparatuur waarnemen, zoals miniatuurzenders/-bugs in ruimtes, zenders en bugs op netvoeding, telefoonbugs, draadloze videotoestellen, tracking-toestellen, walkietalkies, etc.

De WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur toont je precies wat er jouw privacy schaadt

Zodra een verdacht signaal wordt waargenomen, zal de sterkte ervan weergegeven worden met optioneel een pieptoon, zodat de bron van het signaal makkelijker gevonden kan worden. Het waargenomen signaal wordt verwerkt en geanalyseerd aan de hand van geavanceerde algoritmes en de frequentie/cellulaire band wordt ook weergegeven om het toesteltype te bevestigen.  De ‘Burst Detect’-functie helpt bij het lokaliseren van de nieuwste digitale toestellen die alleen heel kort een signaal uitzenden en met standaard RF-bug detectors daardoor makkelijk gemist kunnen worden. Tot deze toestellen behoren onder meer GPS-volgsystemen en op GSM-technologie gebaseerde toestellen (mobiele telefonie) waar een ‘burst’-signaal of SMS-bericht in een hele korte tijd wordt verstuurd. De WAM-108t zal u waarschuwen als een toestel in de buurt een signaal heeft verzonden, als is het maar een fractie van een seconde. Met deze functies worden gedetecteerde, onschuldige radiosignalen snel geëlimineerd, maar worden verdachten signalen niet over het hoofd gezien. Alle informatie wordt weergegeven op het verlichte LCD-display, dat goed afleesbaar is in alle lichtomstandigheden.

Discreet, professioneel en zeer effectief, dat is de WAM-108t Wireless Anti-Afluisterapparatuur

De WAM-108t  kan in een stille trilstand gezet worden als u de omgeving op afluisterapparatuur wilt controleren, zonder dat iemand anders het ziet. Het toestel zal stil pulserend vibreren zodra signalen waargenomen worden, zodat u het bij u kunt dragen, in de zak van uw jas bijvoorbeeld. De WAM-108t wordt aangedreven door een interne Lithium-Ion accu en gebruikt een geavanceerd oplaadsysteem waarmee de batterijen in topconditie blijven voor zelfs de meest veeleisende situaties. Het geheel bevindt zich in een aluminium behuizing van luchtvaartkwaliteit voor ultieme prestaties en duurzaamheid, en wordt geleverd in een heavy-duty draagbare opbergdoos voor extra bescherming en mobiliteit.
 

Detectoren: 8 RF-detectoren (0 – 14 GHz)
Bereik: 50 meter
Frequency Counter: 0 tot 6000 MHz
Notificatie: Vibratie, auditief en visueel
Batterij: Herlaadbare batterij
Behuizing: Heavy duty miltiaire draagtas

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*