U bent hier: Home > Afluister apparaat nodig?

Afluister apparaat nodig?

Afluister apparaat GSM BugAfluister apparaat nodig?

Bekruipt jou ook weleens het gevoel dat je wilt weten wat er zich op kantoor of in de woning afspeelt wanneer je niet aanwezig bent?
Zou het niet ideaal zijn als je iets extra’s tot je beschikking zou hebben waarmee je kan meeluisteren alles wat er gezegd wordt tijdens je afwezigheid?
Spy3K biedt hiervoor zeer geschikte afluister apparaten te koop in onze spy shop.

Afluister apparaat om mee te luisteren wat er gebeurt

De voornaamste functie van de afluister apparaten in ons assortiment is het kunnen meeluisteren met de omgeving rond het afluister apparaat. Het apparaatje is zo in te stellen dat je een SMS ontvangt als deze geluid waarneemt. Jij belt dan het nummer van het SIM kaartje dat je er zelf in hebt geïnstalleerd, waarna je precies kunt horen wat er wordt gezegd door middel van de microfoon. Zo weet je meteen of je wellicht actie moet gaan ondernemen om je bezittingen of geliefden te beschermen. Het afluister apparaat is ook hier zo klein, dat dit zeer discreet kan ingezet worden. Al zit je dus ver weg, kan je nog steeds je geliefden en bezittingen in de gaten houden.

Afluister apparaat met geluidsactivatie

De afluister apparaten zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, maar zijn allemaal heel klein zodat het meeluisteren subtiel kan gebeuren. De geavceerdere afluister apparaten gaan uit van hetzelfde principe: bij detectie van geluid wordt er een SMS naar de GSM gestuurd die met het apparaatje in verbinding is gesteld. Zo word je meteen op de hoogte gebracht als er iets niet pluis is. Hoe gevoelig het afluister apparaat reageert, kan zelf ingesteld worden met vier verschillende niveaus. Dit kan vanaf een afstand gebeuren met je eigen GSM, zodat je zelfs als je niet in de buurt bent, de controle behoudt.

Afluister apparaat geluidsdetectie

Afluister apparaat met bewegingsactivatie

Een aantal van de afluister apparaten die wij verkopen kunnen ook zo ingesteld worden, dat ze je waarschuwing bij de minste verplaatsing. Hiervoor is een bewegingsdetectiesensor ingebouwd. Mocht je dit willen, kan je zo’n afluister apparaat dus op een object plaatsen ter bescherming van diefstal en het is ook een goede waarschuwing voor geknoei.

Afluister apparaat in computermuis

Een afluister apparaat met dezelfde functies is onze computermuis. Dit is wellicht wel het laatste object waarin je een microfoon zou verwachten, maar toch bevindt deze zich hierin, en nog wel eentje van hoge kwaliteit. Daarnaast laadt de USB poort van je computer dit afluister apparaat automatisch op, zodat je je over batterijen geen zorgen hoeft te maken. De computermuis werkt hetzelfde als de eerder besproken afluister apparaten: jij stopt hier eerst zelf een SIM kaartje in waarna je de muis met een totaal van drie GSM nummers kan inprogrammeren. Zo kan je dus zelf regelen met welke GSM’s deze in verbinding staat. Jij kan het afluister apparaat op elk moment zelf bellen om mee te luisteren met eventuele omgevingsgeluiden, en ook kan je instellen dat je een SMS krijgt bij detectie van beweging of geluid. De muis waakt over wat voor jou belangrijk is! 
Afluister apparaat computermuis

Gebruik de afluister apparaten binnen de lijnen van de wet

Onze spy shop heeft voor elke wens een passende oplossing. Wel willen we je graag nog even zeggen dat de term ‘afluister apparaten’ een verkeerde indruk kan wekken. Het is in veel landen namelijk illegaal om personen af te luisteren zonder dat ze hiervan zelf op de hoogte zijn. De afluister apparaten die wij aanbieden, hebben als doel om mensen te kunnen assisteren bij het in de gaten houden van hun persoonlijke bezittingen en geliefden. Opzettelijk mensen afluisteren is onwettig. Hier zijn officiële instanties voor: detectives en de politie. De koper van een afluister apparaat is zelf verantwoordelijk om zijn of haar aankoop wettelijk te gebruiken en hier op een verantwoordelijke manier mee om te gaan.