U bent hier: Home > Afluisterapparaat voor jou?

Afluisterapparaat voor jou?

Afluisterapparaat VOXAfluisterapparaat voor jou?

Vraag jij je ook weleens af wat er in je kantoor of woning gebeurt als jij er niet bent?
Zou je graag een extra veiligheidsmaatregel willen instellen zodat je ieder gesprek tijdens jouw afwezigheid kunt meeluisteren?

Afluisterapparaat waarschuwt bij minste geluid

Dan zijn de kleine afluisterapparaten die Spy3K aanbiedt een uitkomst. Deze afluisterapparaten komen in allerlei vormen en maten, maar zijn allemaal zeer compact uitgevoerd zodat ze tevens discreet blijven. De werking is vaak gelijkaardig: als de apparaatjes geluid of beweging waarnemen, sturen ze een SMS naar jouw GSM (of welke GSM je dan ook verbonden hebt met het apparaat) om je te waarschuwen. Uiteraard is de mate van gevoeligheid van zo’n afluisterapparaat geheel instelbaar, zodat je bij het neerdwarrelen van wat stof niet onnodig gewaarschuwd wordt. Al deze functies zijn overigens op afstand in te programmeren, wederom via een SMS vanaf jouw GSM. Op het moment dat je het afluisterapparaat dus niet meer in handen hebt, heb je er wel nog steeds controle over.

Afluisterapparaat met bewegingsdetectie

Tevens is het zeer handig dat je een aantal van de afluisterapparaten die wij aanbieden zo kunt instellen, dat ze je ook waarschuwen als ze zelf worden verplaatst. Dit gebeurt door middel van een ingebouwde detectiemodule. Op deze manier kan je ze dus ook inzetten om een object te beveiligen tegen verplaatsing of weet je onmiddellijk wanneer iemand met jouw afluisterapparaat knoeit.

Afluisterapparaat om mee te luisteren vanuit iedere plek ter wereld

Andere afluisterapparaten in onze spyshop dienen juist voor het kunnen meeluisteren bij waargenomen geluid. Als dit apparaatje geluid detecteert, bel jij de SIM kaart die je er eerder zelf heb in geplaatst. Je kunt dan via de microfoon horen wat dit geluid precies is, en of je wellicht in actie moet komen. Dit is niet gebonden aan afstand, en je kunt op deze manier dus ook je buitenhuisje in Spanje in de gaten houden. Doordat het afluisterapparaat niet groter is dan een luciferdoosje, kan je deze subtiel plaatsen zodat niemand deze zal opvallen. Op deze manier kan je zelfs vanaf een grote afstand je bezittingen en geliefden beschermen.

Afluisterapparaat verwerkt in muis

Als je veel weg bent en toch graag een oogje in het zeil wilt houden, hebben wij ook een afluisterapparaat welke verstopt zit in de muis van je computer. Bijkomend voordeel is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de batterijduur, omdat deze simpelweg opgeladen wordt door de USB poort van je PC. Net als vorige besproken afluisterapparaten, hoef je ook hier alleen maar een Pay&Go SIM kaartje in te plaatsen, waarna je maximaal drie nummers programmeert waarmee de muis in verbinding staat. Je kunt het afluisterapparaat dan altijd bellen om mee te kunnen luisteren met de omgeving, en tevens kun je deze zo instellen dat jij een waarschuwing krijgt op je GSM wanneer er geluid wordt gedetecteerd in een ruimte die anders stil zou moeten zijn. Ook is er de mogelijkheid tot schokactivatie, zodat je wordt gewaarschuwd als de muis bewogen wordt.
Afluisterapparaat in muis

Gebruik de afluisterapparaten binnen de lijnen van de wet

Voor elke wens hebben wij wel een oplossing in onze spyshop. Wij willen je er echter wel graag op wijzen dat de term ‘afluisterapparaat’ misschien wat misleidend overkomt, omdat het in veel landen illegaal is om mensen af te luisteren zonder hun medeweten. Boven beschreven afluisterapparaten worden aangeboden om bezittingen van een afstand in de gaten te kunnen houden of om gesprekken op te volgen met toestemming van alle betrokkenen. Het moedwillig afluisteren van personen en gesprekken is onwettelijk. Dit kan maar beter worden overgelaten aan instanties die hiervoor geautoriseerd zijn, zoals politie en detectives. Het is aan de koper om de afluisterapparaten binnen de lijnen van de wet te gebruiken en er verstandig mee om te gaan.