U bent hier: Home > Anti- Afluisterapparatuur > Spy3K Counter Surveillance Service

Spy3K Counter Surveillance Service

Spy3K Counter Surveillance Service
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Counter Surveillance Service

Zit je in een moeilijk parket en wil men je bedotten?
Vrees je dat er gevoelige bedrijfsinformatie uitlekt?
Meen je dat je afgeluisterd of gevolgd wordt?

Afluisterapparatuur is tegenwoordig volop verkrijgbaar en niet alleen meer voorbehouden voor de politie en detectives. De evolutie van de microtechniek maakt afluisterapparatuur zo klein dat het eenvoudig kan geplaatst worden zonder dat je het kan detecteren. Deze apparatuur komt in allerlei soorten en maten en is voor zowel video – als audio doeleinden in te zetten. Ook kun je gevolgd worden door middel van een GPS tracker die bijvoorbeeld in je auto is geplaatst. Doordat deze GPS trackers echter zo klein en onopvallend zijn en meestal goed verstopt zitten, is het moeilijk om zekerheid te hebben. Tijd om de Spy3K Counter Surveillance Service in te schakelen.

Afluisterapparatuur detecteren met de Spy3K Counter Surveillance Service

In je woning, kantoor, auto of boot – je kunt overal afgeluisterd worden. Je voert echter genoeg zakelijke en persoonlijke gesprekken die voor geen andere oren bestemd zijn. Onze Counter Surveillance Service zal op professionele wijze alle afluisterapparatuur detecteren. Deze afluisterapparatuur kan eens opgespoord direct verwijderd worden en indien gewenst kunnen we je begeleiden bij aangifte aan de politie.

Gebruikte counter surveillance apparatuur & team

De gebruikte counter surveillance apparatuur bestaat uit een breedband ontvanger die de meest gesofistikeerde elektronische afluisterapparatuur zal detecteren. Telefoonlijnen, verdachte draden en het elektriciteitsnetwerk worden gecontroleerd op verliesstromen die kunnen wijzen op verborgen afluisterapparatuur. Er wordt gecontroleerd op verborgen afluisterapparatuur in telefoons of ruimtes, computer-, fax- of telex-zenders, verborgen camera's, 'burst' zenders, ...

Beide leden van de Spy3K Counter Surveillance Service hebben een opleiding genoten in de Verenigde Staten specifiek voor het herstellen van iemands privacy met de eerder vermeldde apparatuur. Tot voor kort werkten we enkel voor beveiligingsbedrijven. Echter omwille van de stijgende populariteit van het gebruik van afluisterapparatuur bieden we vandaag de Spy3K Counter Surveillance Service ook aan aan een groter publiek.

Hoe gaat de Counter Surveillance Service te werk?

Stap 1: Contact
Contacteer ons voor de bespreking van je situatie via 0(032)50950912 (BE) of 0(031)208116096 (NL) of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales (at) spy3k.be
Stap 2: Actie
We maken een afspraak en in functie van de situatie en budget sturen wij 1 of 2 specialisten naar je kantoor of huis.
Stap 3: Gemoedsrust
Je kunt met een gerust gemoed verder wetende dat jouw privacy gewaarborgd is.

Afluisterapparatuur wordt populairder en is alsmaar makkelijker te verkrijgen, waardoor het risico om afgeluisterd te worden groter is dan ooit.
Kleine apparaatjes die video – of audio opnames maken of precies jouw locatie doorgeven, kunnen overal verstopt zitten.
Met de Spy3K Counter Surveillance Service kan je er zeker van zijn dat niemand jouw plannen steelt of je stiekem in de gaten houdt.

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*