U bent hier: Home > Spy3K Diensten > Alarmsysteem woning of kantoor

Alarmsysteem woning of kantoor

Alarmsysteem woning of kantoor
Details
Onze prijs: Prijs op aanvraag.
Opties
Aantal

Alarmsysteem woning of kantoor

Elke 8 minuten vindt in België een woninginbraak plaats. Per dag krijgen 185 woningen daarmee bezoek van ongewilde bezoekers. Naast gestolen spullen is een woninginbraak een traumatische ervaring, dus wees inbrekers voor en laat ze met een inbraaksysteem niet binnen komen.

Alarmsysteem op maat

Er is veel aanbod in alarmsystemen en voor de klant is het wellicht niet altijd even duidelijk welke te kiezen. Spy3K staat je bij tijdens het beslissingsproces en biedt je een alarmsysteem aan op maat inclusief installatie en onderhoud voor geheel België. Met onze alarmsystemen word je direct gewaarschuwd als er ongewilde personen binnen proberen te komen. Wij begrijpen dat geen huis hetzelfde is en passen onze alarmsystemen daar op aan. Het basispakket van dit meest complete particuliere alarmsysteem bestaat uit 8 componenten die elk gedeelte van je woning of kantoor beveiligen. Deur – en venstersensoren registreren elke poging om binnen te komen, een rookmelder waarschuwt bij brand en op de centrale module kunnen tot wel 50 te verwittigen adressen aangesloten worden. Erkende installateurs zullen dit volledig draadloos alarmsysteem bij je installeren. Natuurlijk kan je zelf naar wens nog optionele onderdelen toevoegen aan het basis alarmsysteem.

Basis alarmsysteem

De volledige inhoud van het basis alarmsysteem is als volgt:

  • 1 systeemunit
  • 1 codebedienpaneel
  • 2 keytags
  • 2 bewegingsmelders
  • 1 rookmelder -
  • 4 magneetcontacten, waarvan 1 bedraad
  • raamstickers
  • 1 draadloze binnensirene

 Naast dit alarmsysteem bieden wij door heel België tevens de optie om hier een meldkamerabonnement aan toe te voegen en/of een onderhoudsabonnement. Zo zorg je ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken en jij je bezittingen veilig stelt.
 

Contacteer Spy3K voor de bespreking van je situatie zodat we samen naar de meest geschikte oplossing kijken.
Neem contact via 050950912 (BE) of 0208116096 (NL) of stuur rechtstreeks een e-mail naar sales (at) spy3k.be

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*