U bent hier: Home > Controle en Detectie > Alcoscan AL-7000 Alcoholtester

Alcoscan AL-7000 Alcoholtester

Alcoscan AL-7000 Alcoholtester
Details
  • Zeer nauwkeurig en betrouwbaar
  • Uiterst compact en licht design
  • Zelf te onderhouden
Onze prijs: Ä139,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Alcoscan AL-7000 Alcoholtester

Werknemers die nogal eens een pintje teveel drinken?
Kijkt je naaste wel eens te diep in het glas?
Op zoek naar een betrouwbare alcoholtester?

In onze Westerse maatschappij wordt alcohol vaak geassocieerd met gezelligheid. In reclames, op feestjes, bij etentjes… Je kunt moeilijk om alcohol heen. Dat niet iedereen het bij een enkel glaasje houdt, is wel bekend. De resultaten van een onlangs verricht onderzoek waren echter toch opvallend. Onder de beroepsbevolking van België wordt het aantal probleemdrinkers op maar liefst 5 tot 10% geschat. Dat zijn tussen de 378.000 en 568.000 personen. De financiële gevolgen hiervan zijn enorm: De totale kost die alcoholmisbruik met zich meebrengt voor het bedrijfsleven in ons land is maar liefst 2,2 miljard euro.

Pak alcoholmisbruik aan met de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester

Gevolgen van alcoholgebruik onder werknemers zijn bijvoorbeeld afwezigheid op het werk, ondermaats presteren of zelfs ernstige bedrijfsongevallen.Probleemdrinkers zijn er vaak niet helemaal bij en dat leidt tot gevaarlijke omstandigheden en absentie. Daarnaast geven we hiermee niet het goede voorbeeld en beginnen ook onze kinderen steeds jonger met drinken: Onderzoek uit 2005 toonde aan dat zeven op de tien leerlingen in het secundaire onderwijs al alcohol drinken. Steeds meer mensen belanden in het ziekenhuis vanwege overmatig alcoholgebruik. Door al deze maatschappelijke problemen omtrent alcohol, is het niet vreemd dat de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester steeds populairder wordt.

Hoe de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester je gezin of werknemers kan helpen

Zowel werkgevers als ouders kunnen zo’n Alcoscan AL-7000 Alcoholtester gebruiken om erop toe te zien dat hun werknemers of hun kroost niet te diep in het glaasje kijken. Als werkgever ben je zonder bewijzen natuurlijk nergens, maar een werknemer met een kater heeft nog altijd restalcohol in zijn lichaam waarmee sommige verrichtingen zelfs gevaarlijk kunnen zijn. Denk aan autorijden of omgaan met gereedschap. Met een Alcoscan AL-7000 Alcoholtester wordt ook deze restalcohol opgespeurd, zodat je voor iedereen een veilige werkomgeving kunt verzekeren. Ouders die zich daarnaast zorgen maken over het alcoholgebruik van hun kind, kunnen met de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester precies zien hoeveel er gedronken is. De kinderen zien tenslotte zelf niet altijd in wat de schade kan zijn van een aantal glaasjes, en als ouder kan je hun woord dan vaak niet meer geloven. Een Alcoscan AL-7000 Alcoholtester biedt ook in dit geval uitkomst.

Waarom voor de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester kiezen?

Er is een ruim aanbod aan goedkope Alcoscan AL-7000 Alcoholtesters, maar deze schieten vaak te kort in betrouwbaarheid en efficiëntie. Een professionele alcoholtester kost dan weer duizenden euro's en moet steeds door een externe firma nagekeken en geijkt worden. Met onze Alcoscan AL-7000 Alcoholtester heb je een snel, nauwkeurig en uiterst gebruiksvriendelijk toestel in handen die je overal kan meenemen en dat tijdens een test door de Noorse politie als meest betrouwbare alcoholtester werd bestempeld (zie artikel). Door de makkelijke en slimme Alcoscan AL-7000 Alcoholtester heb je binnen een aantal seconden duidelijkheid over het promillage in het bloed van de betreffende persoon. Dat kan zeer handig zijn, zeker nu recente tests uitwijzen dat België een van de hoogst scorende landen is van de Europese Unie als het gaat om de gemiddelde alcoholconsumptie per persoon.


Merk op: De resultaten van de Alcoscan AL-7000 Alcoholtester bieden geen rechtsgeldig bewijsmateriaal.

Meetbereik: 0,000‰ tot 4,000‰ (3 decimalen na de comma)
Nauwkeurigheid: +/-0.010%BAC op 0.050%BAC
Opstarttijd: Maximum 25 seconden
Uitslagtijd: Ongeveer 3 seconden
Vervangbaar mondstuk: Ja (10 blaaspijpjes inclusief)
Voeding: 2x AA batterij of auto sigarettenaansteker
Batterijduur: Ongeveer 200 alcoholtests (12V aanstekerconnector voor gebruik in auto inclusief)
Gewicht: 103g (incl. batterijen)
Afmetingen: 116mm x 50mm x 21mm
Indicatie: Geluid en LED scherm
Kalibratie: Gemakkelijk te vervangen sensor

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*