U bent hier: Home > GSM Monitoring > eBlaster Android Phone Monitoring Software

eBlaster Android Phone Monitoring Software

eBlaster Android Phone Monitoring Software
Details
 • Hou alle activiteit in de gaten
 • Snelle en gemakkelijke installatie
 • Draait onzichtbaar op de achtergrond
Onze prijs: Ä79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

eBlaster Android Phone Monitoring Software

Voeren je werknemers constant privégesprekken met hun GSM onder werktijd?
Welke websites bezoeken de kinderen via hun mobiele telefoon?
This text will be replaced

Met de eBlaster Android Phone Monitoring Software kan je van waar dan ook alle activiteiten op een Android telefoon waarnemen, zelfs als je duizenden kilometers verderop zit. Je hoeft de spy phone software enkel op de telefoon in kwestie te installeren, waarna je alles wat er met de telefoon gebeurt – details van gevoerde gesprekken, verzonden en ontvangen SMS-berichten, bezochte websites – te weten komt. Met de eBlaster Android Phone Monitoring Software ontvang je direct kopieën van SMS-berichten, zelfs als ze meteen verwijderd worden, in email updates die zo vaak als jij dat wilt naar je email inbox worden gestuurd. In deze updates vind je ook de locatie van de telefoon, eventuele bezochte websites, en details over inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Neem je wantrouwen weg, want deze spy phone software zorgt ervoor dat jou vanaf nu niks meer ontgaat.

De eBlaster Android Phone Monitoring Software houdt je op de hoogte

Als de phone monitoring software eenmaal op een GSM is geïnstalleerd, geeft het je de volgende mogelijkheden:
Android spy phone softwareSMS-berichten
Ontvang kopieën van gesprekken die via tekstberichten verliepen – elk woord dat aan beide kanten van het gesprek werd getypt. Lees wie wat tegen wie zei en wanneer.
Web geschiedenis
Bekijk het adres van ELKE bezochte website. Ontdek of ze ongepaste websites hebben bezocht en hoe vaak ze deze bezochten. Bekijk ook of ze de hele dag aan het surfen zijn terwijl ze iets anders zouden moeten doen.
Locatie
Ontdek waar ze waren en wanneer ze daar waren, door middel van GPS of berekening via de GSM masten. Waren ze waar ze zeiden dat ze zouden zijn, of hangen ze ergens anders uit?
Telefoongesprekken log
Zie wanneer en wie ze bellen en voor hoe lang. Ontdek of mensen aan de telefoon hangen op ongepaste tijden, of stel vast dat ze teveel privé telefoongesprekken voeren.

Alle telefoonactiviteiten worden door de eBlaster Android Phone Monitoring Software geregistreerd en ontvang je vervolgens in overzichtelijke e-mailberichten. Jij kunt zelf aangeven hoe vaak deze naar je inbox worden gestuurd, of dit nu elk half uur of twee keer per week is. Deze e-mails kan je vervolgens vanaf elke locatie in de wereld lezen, zodat jij precies weet wat er met een betreffende GSM wordt uitgevoerd. Aangegeven instellingen kunnen via een beveiligde link vanaf elke computer worden veranderd, zodat jij de controle behoudt over de hoeveelheid informatie die je ontvangt. Vanaf nu hoef je verdachte personen niet meer op hun woord te geloven – deze spy phone software vertelt je, wat er echt gebeurt als jij er niet bent.

Extra functies eBlaster Android Phone Monitoring Software

Extra functies zoals het online controle paneel en de discrete werking zodat men niet met de resultaten kan knoeien, maken eBlaster Android Phone Monitoring Software de meest praktische en veilige manier om een GSM te controleren.
Online controle paneel
Eens de phone monitoring software is geïnstalleerd moet je nooit de Android GSM meer in handen hebben aangezien je de instellingen van op afstand over het internet aanpast. Ieder rapport bevat een link naar het online controle paneel waar je je e-mail adres om rapporten te ontvangen, de frequentie van de rapporten en meldingen, welke activiteit juist wordt opgeslaan en nog veel meer aanpast.

Discrete werking
De eBlaster Android Phone Monitoring Software functioneert op de achtergrond van de Android GSM zodat men niet met de resultaten of instellingen kan knoeien. De phone monitoring software toont niet zich niet onder geïnstalleerde applicaties of in de 'Android Market' en werkt 100% discreet tot je de geheime code ingeeft.
 

Je kind dat constant verdachte GSM tekstberichten ontvangt,
een medewerker die veel deadlines mist maar altijd aan de telefoon hangt.
Waar wordt de mobiele telefoon echt voor gebruikt?
Met de eBlaster Phone Monitoring Software hoef je hier niet langer naar te gissen.
Installeer de phone monitoring software op de verdachte telefoon
en ontvang daarna direct uitgebreide rapporten waarin alle activiteiten voor je worden opgesomd.


Gebruik de eBlaster Android Phone Monitoring Software niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

 
Compatibele GSM toestellen: De phone monitoring software ondersteunt GSM met Android versie 1.5 en later. Een internet data abonnement of Wi-Fi is noodzakelijk om rapporten te kunnen verzenden vanuit de Android GSM. Je bekijkt de rapporten op iedere PC, iedere GSM of ieder toestel met internet toegang vanuit iedere plek ter wereld.
Installatie: Je moet fysieke toegang hebben tot de Android GSM. Het is echter niet nodig de GSM met een PC of andere telefoon te connecteren. Met de internet browser van de GSM download en installeer je de spy phone software. Je zult de unieke productcode (door ons gegeven) moeten ingeven, een paswoord en een e-mail adres om de rapporten te ontvangen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

 • Auteur: milena
  ik heb een nokia n900 ken ik deze gebruiken?
 • Auteur: ...
  Werkt perfect :) alleen jammer dat je niet kan zien wat er bv via Facebook wordt verstuurd. maar voor smsjes en in-uit gaande telefoons = perfect.
 • Auteur: Ayla Goktas
  Ik heb het product aangekocht en spijtig genoeg heb ik het niet kunnen gebruiken omdat ik het juist wilde installeren op een Samsung telefoon die niet draaide op Android. Nu hoop ik dat mijn betaling kan terug gestort worden.
 • Auteur: steve
  kan de gebruiker deze app niet zien dan? kunnen ze dat dan niet te weten komen dat je dat op hun gsm hebt geinstalleerd?

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Android Data Recovery Software
Ä159,95