U bent hier: Home > Alternatieve beveiliging > Anti Slaap Alarm

Anti Slaap Alarm

Anti Slaap Alarm
Details
Onze prijs: Ä29,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Anti Slaap Alarm - Wakker blijven tijdens autorijden

Na een lange dag of avond toch nog naar huis willen rijden?
Ben jij je bewust van de gevaren als je in slaap valt achter het stuur?

Het is een reëel gevaar dat al vele automobilisten het leven heeft gekost: in slaap vallen achter het stuur. Na een lange dag willen veel mensen toch het liefst zo snel mogelijk naar huis. Soms is het echter moeilijk in te schatten hoe moe je bent, en stapt men toch maar in de auto om zo snel mogelijk thuis te zijn. Mocht blijken dat je toch te vermoeid bent, dan kan het even de ogen sluiten en in slaap vallen achter het stuur rampzalig eindigen als bestuurder. Hoe bescherm je jezelf en blijf je wakker tijdens het autorijden?

Niet in slaap vallen achter het stuur met het Anti Slaap Alarm

Om er zeker van te zijn dat jij veilig thuiskomt en niet in slaap valt achter het stuur is er nu Anti Slaap Alarm. Het Anti Slaap Alarm bestaat uit één half cirkeltje, dat je net als een gehoorapparaat achter je oor plaatst. Deze werkt op twee verschillende manieren om te zorgen dat de bestuurder wakker zal blijven tijdens het autorijden. Het apparaat detecteert als het hoofd van de bestuurder naar voren zakt, en laat dan een heldere pieptoon horen of een trilling voelen in het oor van de bestuurder. Hierdoor wordt hij of zij gewaarschuwd dat de moeheid aan het intreden is en dat er gerust moet worden. Daarnaast zal de bestuurder psychisch meer alert zijn op vermoeidheid als het Anti Slaap Alarm wordt gedragen. Men is zich meer bewust van het gevaar om in slaap te vallen achter het stuur en zal daardoor eerder wakker blijven tijdens het autorijden met als gevolg een veilige rit.

Zorg dat u veilig thuiskomt na een lange of late rit en draag het Anti Slaap Alarm achter uw oor.
Dit apparaatje geeft u een teken als u te moe bent en de neiging hebt in slaap te vallen achter het stuur.
Het behoedt u en de andere weggebruikers hiermee voor een ongeluk als gevolg van vermoeidheid, met mogelijk ernstige gevolgen.
 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*