U bent hier: Home > Draagbare Camera's > Auto Sleutel Camera

Auto Sleutel Camera

Auto Sleutel Camera
micro SD Card slot Accessoires + Verpakking
37%
Details
  • Film op 1280x960 aan 30 fps
  • Slimme geluidsactivatie
  • Mobiel! Verborgen camera in de hand

Beschikbaar in verschillende versies

  • - poort afstandbediening
  • - auto afstandbediening
Normale prijs: Ä159,86
Onze prijs: Ä99,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Autosleutel Camera

Zoek je een subtiele manier om filmpjes en foto’s te maken?
Wie zou denken dat jouw autosleutel een camera met haarscherpe kwaliteit herbergt?

Met deze camera in autosleutel kun je beeld – en geluidsopnames maken van een scherpe kwaliteit. De autosleutel is niet van echt te onderscheiden, maar bevat in werkelijkheid een cameralens en een flip key waaronder zich een USB aansluiting bevindt. Op deze manier kun je op subtiele wijze je omgeving filmen en het materiaal later herbekijken op je computer. Terwijl het lijkt alsof je met je autosleutel in de hand rondloopt, leg je in werkelijkheid iedere beweging en ieder gesprek vast.

 

De camera in autosleutel heeft een beeldkwaliteit van 1280 x 960 pixels aan 30 fps. Je hebt de keuze tussen het maken van zeer scherpe foto’s of filmpjes. De Autosleutel Camera werkt op een interne oplaadbare batterij, die je oplaadt via de USB poort van je PC en het bijgeleverde kabeltje. De maximale batterijduur is ongeveer 2,5 uur, zodat je meer dan genoeg tijd hebt om de opnames te maken die je wenst. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de Autosleutel Camera met geluidsactivatie te laten werken. De camera in autosleutel begint dan pas te filmen als er dichtbij de Autosleutel Camera gepraat wordt, zodat je geen geheugen verliest met lege beelden.

Discreet, mobiel, gebruiksvriendelijk, kwalitatief, ... De Autosleutel Camera

Anders dan met een doorsnee videocamera, kun je met deze camera in autosleutel op een discrete manier opnames maken. De Autosleutel Camera wordt geleverd met een Micro SD kaartje van 4GB (uitbreidbaar tot 32Gb) waardoor er genoeg ruimte is voor meerdere sessies en omdat de Autosleutel Camera op te laden is via een computer, zul je nooit zonder batterijen zitten. Het is daarom dé oplossing als je op zoek bent naar een kleine en discrete manier voor het maken van beelden en gespreksopnames van hoge kwaliteit.
 

De Autosleutel Camera is een subtiele manier om altijd een mobiele camera bij de hand te hebben. Met de geluidsactivatie zorg je ervoor dat je geen seconde aan waardevol opnamemateriaal verliest, en de makkelijke oplaadfunctie zorgt ervoor dat je geen batterijen hoeft aan te schaffen om deze camera in autosleutel te laten werken. Daarnaast kun je de beelden later makkelijk terugkijken en eventueel opslaan op je computer. Zet je logge camcorder alvast aan de kant.
 
Gebruik de Autosleutel Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.


 

Formaat: AVI
Resolutie: 1920x1080
Beelden per seconde: 30
Geheugen: 8GB Intern Geheugen

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*