U bent hier: Home > Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter

Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter

Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter
Details
Onze prijs: Ä28,19
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter

Observaties op verplaatsing? Maak je geen zorgen over de stroomvoorziening. De Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter connecteert en voorziet tot 3 apparaten van stroom via de sigarettenaansteker van je auto.

Deze auto 12V verdeler maakt van jouw sigarettenaanstekercontact 3 DC contacten van elk 12V/2A en 1 sigarettenaansteker. Bij deze 12V sigarettenaansteker splitter moet je niet vrezen dat je accu in panne valt want 3 LED-indicators houden je op de hoogte over de status van de accu. Combineer de Auto 12V Sigarettenaansteker Splitter met een universele omvormer voor een auto sigarettenaansteker en voorzie meerdere apparaten gelijktijdig van stroom via de accu van je auto.

Bedenk eens hoe eenvoudig je onze camera-opnamesystemen uren- of zelfs dagenlang kunt inzetten en alles kunt registeren wat er rondom je auto gebeurt. Dit is een superhandige accessoire voor detectives, recherchediensten of iedereen die veel onderweg is.

 

Universele Adapter | Omvormer voor Auto Sigarettenaansteker
Ä29,84
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*