U bent hier: Home > Voice & Audio > Bewegingsdetectie Audio Zender

Bewegingsdetectie Audio Zender

Bewegingsdetectie Audio Zender
Details
  • Zeer compact en discreet
  • 3 tot 15 dagen standby
  • PIR bewegingsdetectie
  • Eenvoudig in gebruik
Onze prijs: Ä199,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Bewegingsdetectie Audio Zender

Discrete bewaking tegen indringers?

Een waarschuwing ontvangen als er ongenode gasten arriveren?

Met de Bewegingsdetectie Audio Zender beschik je over een zeer geavanceerde audio zender die jou waarschuwt bij beweging. Luister overal en altijd mee, wanneer je maar wilt.

De Bewegingsdetectie Audio Zender luistert waar jij zelf niet aanwezig kan zijn

De draadloze Bewegingsdetectie Audio Zender is heel makkelijk te gebruiken. Installeer een SIM kaart in de zender en sla het nummer van de kaart op in je eigen GSM. Wanneer je wilt horen wat er zich in de ruimte van de zender afspeelt, bel je deze op en zal je door middel van het ingebouwde microfoontje precies kunnen horen wat er binnen een straal van 5 meter gezegd wordt.

Wees altijd op de hoogte van wat er gezegd wordt met de Bewegingsdetectie Audio Zender

Nieuw bij deze uitvoering van de audio zender is dat deze is uitgerust met bewegingsdetectie door middel van een infrarood sensor. Kon de zender eerder zo ingesteld worden dat deze je waarschuwde bij omgevingsgeluid, nu geeft deze een alarm af als er een persoon in de omgeving van de zender komt. Zo wordt het probleem van eventueel achtergrondgeluid direct opgelost en is deze Bewegingsdetectie Audio Zender werkelijk in alle situaties te gebruiken. Het beveiligen van huis of kantoor of zelfs een afgelegen loods: bij bezoek wordt je op de hoogte gebracht en kan je meteen actie ondernemen.

De Bewegingsdetectie Audio Zender, een compacte en effectieve oplossing

De afmetingen van deze zeer compacte mini zender zijn 4,2cm x 3,2cm x 1,3cm; de grootte van een luciferdoosje. De zender weegt maar 20 gram. Je kunt hem daardoor overal onopvallend plaatsen zodat discretie verzekerd is. Wil je weten wat er zich afspeelt in de ruimte, hoef je de zender na plaatsing enkel op te bellen en mee te luisteren – zo simpel is het. Maak je geen zorgen over batterijduur door de lange tijd waarop de Bewegingsdetectie Audio Zender standby kan staan. Met de infrarood sensor ingeschakeld is dat tussen de 3 en 5 dagen, zonder de bewegingsdetectie 12 tot 15 dagen. Na opladen kan je er dus even mee voort.

Indien je over een zeer discreet, accuraat en geavanceerd bewakingssysteem wilt beschikken, wat toch zeer makkelijk in gebruik is, is de Bewegingsdetectie Audio Zender bijzonder geschikt.

 

Gebruik de Bewegingsdetectie Audio Zender niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Afmetingen: 42 x 32 x 13 mm
Frequentie: GSM 850/900/1800/1900
Bereik: Oneindig ~ overal waar het GSM netwerk reikt
Microfoongevoeligheid: 5-8m
Standby-tijd: 3-5 dagen (12-15 dagen zonder PIR bewegingsdetectie)
Bewegingsdetectie: tot 4m

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Geluidsbewerkingsdienst
Ä50,00