U bent hier: Home > Bewegingsmelder IP Camera

Bewegingsmelder IP Camera

Bewegingsmelder IP Camera
Details
  • Hoge beeldkwaliteit (704x576, 420 TV lijnen)
  • Bewegingsdetectie met e-mail notificatie
  • Sla alle beelden op of kijk live mee
  • Volledig pakket, geen extra kosten
Onze prijs: Ä399,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Bewegingsmelder PIR IP Camera

Inbraakcijfers stijgen jaar na jaar en het volstaat deze dagen niet meer dat je buren een oogje in het zeil te houden. Je bent veiliger af met een discrete camera verwerkt in een bewegingsmelder die jou per e-mail waarschuwt bij het minste onraad.

Dankzij de Bewegingsmelder PIR IP Camera kijk je altijd mee

Wat dacht je van deze Bewegingsmelder PIR IP Camera met ingebouwde netwerkfunctionaliteit, waardoor je altijd en overal via je computer of smartphone live kan meekijken en per email waarschuwingen ontvangt als er beweging wordt gedetecteerd. Naast de live meldingen zal de Bewegingsmelder PIR IP Camera ook iedere beweging en gesprek netjes opslaan op een SD geheugenkaart (4Gb inclusief; uitbreidbaar tot 32Gb). Maak deze Bewegingsmelder IP Camera onderdeel van je netwerk en je hebt een geavanceerd beveiligingssysteem in huis dat je tot wel 16 camera’s kan uitbreiden.

Haal een geavanceerd beveiligingssysteem in huis met de Bewegingsmelder PIR IP Camera

De Bewegingsmelder PIR IP Camera heeft een SONY 1/4' Super HAD CCD lens met 420 TV lijnen of 704x576 opname resolutie en 0,5 lux lichtgevoeligheid. De ingebouwde webserver past zich automatisch aan aan de bandbreedte van het netwerk zodat je altijd een vloeiend beeld te zien krijgt. De Bewegingsmelder PIR IP Camera is makkelijk aan te sluiten op het netwerk bij je thuis via een netwerkkabel (geen Wifi functionaliteit). Hierna hoef je enkel nog de meegeleverde software te installeren waarna jouw bewakingssysteem klaar is voor gebruik . Zo voorzie je je huis van een geavanceerd beveiligingssysteem waardoor je met een gerust hart van huis weg kunt.

De Bewegingsmelder PIR IP Camera, kwaliteit en betrouwbaarheid

De vernufte functies en discrete werking maken deze Bewegingsmelder PIR IP Camera tot een bijzonder bewakingshulpmiddel. De 1/4' kijkhoek van de lens kan een groot deel van de betreffende ruimte observeren en door slimme functies zoals de bewegingsdetectie met instelbare gevoeligheid of detectgebied wordt er niets van de geheugenkaart of jouw tijd tijdens de analyse verspild. Investeer dus vandaag nog in je gemoedsrust en bescherm jouw huis of kantoor met deze Bewegingsmelder PIR IP Camera.

P.S. De Bewegingsmelder PIR IP camera moet geconfigureerd worden in functie van uw internetnetwerk. Dus enige computer en netwerkkennis is vereist. Omwille van de vele netwerkopstellingen leveren wij een beperkte ondersteuning.

Gebruik de Bewegingsmelder IP Camera niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Camera Lens: 1/4' Super HAD Sony camera lens
Microfoon: Ingebouwde microfoon
Video Resolutie: 704 X 576 (420 TVL)
Geheugen: Micro SD card (tot 32GB) (4Gb inclusief)
Lichtgevoeligheid: 0.5 Lux
Stroomvoorziening: DC 12V, 500mA
Bewegingsdetectie: Ja
Video frame rate tot 25 frames / seconde
Systeemvereisten Microsoft Windows en Microsoft Internet Explorer 5.x of nieuwer

 

TakeMS 16GB Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä48,87
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*

Verwante producten

Rookmelder IP Camera
Ä439,96