U bent hier: Home > GSM Monitoring > eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software

eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software

eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software
Details
  • Hou alle activiteit in de gaten
  • Snelle en gemakkelijke installatie
  • Draait onzichtbaar op de achtergrond
Onze prijs: Ä79,94
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software

Gebruiken je werknemers hun Blackberry meer voor privé dan voor zakelijke doeleinden?
Krijgt men iets teveel verdachte smsjes binnen?
Welke websites bezoeken de kinderen via hun mobiele telefoon?
This text will be replaced

Met de Blackberry Phone Monitoring Software zie jij vanuit iedere plek ter wereld waar een specifieke Blackberry voor gebruikt wordt. Het enige dat je hoeft te doen is de phone monitoring software op de Blackberry te installeren, waarna je precies kunt zien welke activiteiten ermee gebeuren – details van gesprekken die worden gevoerd, verstuurde en ontvangen tekstberichten, opgezochte websites. Met de Blackberry Phone Monitoring Software krijg je exacte kopieën van SMS-berichten, ook als ze gauw worden verwijderd, in e-mails die naar jouw e-mailadres worden gestuurd. Je geeft zelf aan, hoe vaak jij zo’n update wilt krijgen. Met deze berichten krijg je ook de precieze locatie van de Blackberry, details van opgezochte Internet pagina’s, en informatie over ontvangen en gepleegde telefoontjes. Laat de Blackberry Phone Monitoring Software precies voor je onthullen wat er allemaal gebeurt als jij er niet bent.

De Blackberry Phone Monitoring Software houdt je op de hoogte

Na de installatie van de phone monitoring software op een Blackberry, krijg je de volgende informatie toegezonden:

SMS-berichten
Krijg kopieën van sms conversaties – lees alle woorden die aan beide kanten van de conversatie werden getypt. Kom erachter wie wat typte en wanneer dit gebeurde.
Blackberry Messenger chats
Volg chat conversaties in Blackberry Messenger of PIN berichten tussen 2 toestellen. Zie met wie men direct contact houdt en wanneer men berichten naar een volledige groep zendt.
E-mails
Ontvang een kopie van iedere ontvangen of verzonden e-mail. Zelfs wanneer men zijn e-mails verwijderd, ontvang jij nog steeds een kopie ter analyse.
Telefoonconversaties log
Bekijk op welk tijdstip ze bellen, en met wie dat was. Check of mensen op onafgesproken tijden aan het telefoneren zijn, of dat ze onder werktijd privé gesprekken voeren.

Alles wat er met de Blackberry wordt gedaan, wordt door de Blackberry Phone Monitoring Software opgeslagen. Deze informatie wordt vervolgens naar jouw email inbox gestuurd in duidelijke rapporten. Het is aan jou om in te stellen hoe vaak je deze rapporten wilt ontvangen, of dit nu dagelijks is of om het uur. Je kunt met de spy software dus van overal waar je jouw e-mails kunt lezen, de Blackberry in de gaten houden. Mocht je eerder opgeslagen instellingen willen veranderen, kan je dit simpelweg via Internet doen, door middel van een beveiligde link. Je hebt dus zelf de controle over hoeveel details je ontvangt en hoe vaak. Maak een einde aan je wantrouwen, en vertrouw op de feiten die de Blackberry Phone Monitoring Software je geeft.

Extra functies eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software

Extra functies zoals het online controle paneel en de discrete werking zodat men niet met de resultaten kan knoeien, maken eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software de meest praktische en veilige manier om een Blackberry te controleren.
Online controle paneel
Eens de phone monitoring software is geïnstalleerd moet je nooit de Blackberry meer in handen hebben aangezien je de instellingen van op afstand over het internet aanpast. Ieder rapport bevat een link naar het online controle paneel waar je je e-mail adres om rapporten te ontvangen, de frequentie van de rapporten en meldingen, welke activiteit juist wordt opgeslaan en nog veel meer aanpast.
Discrete werking
De eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software functioneert op de achtergrond van de Blackberry zodat men niet met de resultaten of instellingen kan knoeien. De phone monitoring software toont niet zich niet onder geïnstalleerde applicaties of in de 'Blackberry App World' en werkt 100% discreet tot je de geheime code ingeeft.
 

Een puber met torenhoge telefoonrekeningen, een medewerker die niet goed presteert maar wel altijd loopt te sms-en.
Waar wordt de Blackberry echt voor gebruikt?
Met de Blackberry Phone Monitoring Software is dit niet langer een vraag.
Nadat de spy software op de verdachte Blackberry is geïnstalleerd, krijg je meteen e-mailberichten toegestuurd
met informatie over alles waar de telefoon voor wordt ingezet.

Gebruik de eBlaster Blackberry Phone Monitoring Software niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.
Compatibele toestellen: De phone monitoring software ondersteunt BlackBerry® software v4.2 of later, inclusief v4.5, v5.0 and v6.0. Een internet data abonnement of Wi-Fi is noodzakelijk om rapporten te kunnen verzenden vanuit de Android GSM. Je bekijkt de rapporten op iedere PC, iedere GSM of ieder toestel met internet toegang vanuit iedere plek ter wereld.
Installatie: Je moet fysieke toegang hebben tot de Blackberry. Het is echter niet nodig de GSM met een PC of andere telefoon te connecteren. Met de internet browser van de Blackberry download en installeer je de phone monitoring software. Je zult de unieke productcode (door ons gegeven) moeten ingeven, een paswoord en een e-mail adres om de rapporten te ontvangen.

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

  • Auteur: sander heideman
    is het ook mogelijk om met de software pins vanuit een Blackberry te lezen.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*