U bent hier: Home > Discrete & Verborgen Camera's > Blackbox IR Camera met Opname

Blackbox IR Camera met Opname

Blackbox IR Camera met Opname
Details
  • Zeer onopvallend design
  • 8 uur opname / 30 dagen standby
  • Uitstekende beeldkwaliteit, dag & nacht
  • Geavanceerde bewegingsdetectie
Onze prijs: Ä599,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal

Blackbox IR Camera met Opname

Bevestiging van wat er zich afspeelt tijdens je afwezigheid?
Subtiel een oogje in het zeil houden op kantoor of thuis?

 

This text will be replaced

Een klein zwart kastje met een uitgebreid verborgen camerasysteem, dat is deze Blackbox IR Camera met Opname. Door de afmetingen is hij overal op te plaatsen of neer te leggen en zo onopvallend, dat niemand in de gaten zal hebben dat er gefilmd wordt. Er zal geen lampje gaan branden als de camera van de Blackbox IR Camera met Opname filmt of een piepje te horen zijn als de accu leeg is, deze doet geheel onopvallend zijn werk. Thuis of op kantoor kan je zo altijd een oogje in het zeil houden als je er even niet bent.

Blackbox IR Camera met Opname is hét complete camerasysteem

In de Blackbox IR Camera met Opname huist een zeer geavanceerd opnamesysteem. Ingebouwde bewegingsdetectie met warmtesensoren zorgen ervoor dat de camera alleen filmt als er daadwerkelijk iemand de kamer inloopt. Dit verlengt de batterijduur aanzienlijk tot 30 dagen standby en zorgt er daarnaast voor dat je niet met overbodig videomateriaal komt te zitten. De interne batterij kan zo’n 8 uur lang filmen of je kan ervoor kiezen de Blackbox IR Camera met Opname op het netstroom aan te sluiten met de meegeleverde adapter. Mocht er echter toch de wens zijn om meer opnames te kunnen opslaan, kan de meegeleverde 4GB kaart vervangen worden door eentje van 32GB of zelfs 64GB. Uiteraard kan de Blackbox IR Camera met Opname ook zo ingesteld worden dat deze continu filmt of alleen op vooraf ingestelde tijden.

Waak dag en nacht dankzij de onzichtbare IR leds van de Blackbox IR Camera met Opname

Ook ’s nachts is deze Blackbox IR Camera met Opname een onmisbare verborgen camera. Door de ingebouwde en onzichtbare infrarood leds kunnen insluipers ook in het donker scherp worden vastgelegd. De beelden worden allen voorzien van een stempel met tijd en datum zodat bij het terugkijken duidelijk is wanneer ze precies werden gemaakt. Dat terugkijken kan heel makkelijk door de SD kaart in tv of computer te plaatsen waarna deze de opnames afspeelt net als bijvoorbeeld die van een fotocamera.

De Blackbox IR Camera met Opname maakt geavanceerde camerabewaking kinderspel

Mochten al deze geavanceerde functies je afschrikken, hoef je je geen zorgen te maken. De Blackbox IR Camera met Opname is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten waardoor deze enkel geplaatst hoeft te worden om te gaan werken. Plug & play, zo simpel is het om ook tijdens je afwezigheid te weten wat er speelt.  

 

Gebruik de Blackbox IR Camera met Opname niet zonder de toestemming van alle betrokkenen.
Dergelijk gebruik kan illegaal zijn in uw land.
Controleer plaatselijke wetten alvorens dergelijke producten op zo'n manier te gebruiken.

IR LED: 940nm
Geheugen MicroSD (tot 64GB)
Bewegingsdetectie: PIR (beweging/warmte) detectie
Batterij: 2.7v Li Polymeer Batterij
Resolutie 720x480
Framerate: 6/8, 13/15, 25/30
Afmetingen: 12cm x 12cm x 3cm

 

TakeMS 16Gb Micro Secure Digital (SD/SDHC) kaart Class 6
Ä71,15
Aantal

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*