U bent hier: Home > Voice & Audio > Bluetooth GSM Recorder

Bluetooth GSM Recorder

Bluetooth GSM Recorder
Details
  • Zeer praktisch en veelzijdig
  • Stijlvol en compact design
  • Gebruiksvriendelijkheid troef
Onze prijs: Ä179,95
BTW inbegrepen 21%
Opties
Aantal Tijdelijk niet voorradig.

Bluetooth GSM Recorder

Belangrijke zakelijke GSM gesprekken die je later nog eens wilt terugluisteren?
Wil je bewijs van wat er exact gezegd werd tijdens een GSM gesprek?

Als er veel in de weegschaal ligt, is het opnemen van de betreffende GSM gesprekken een slimme zet. Soms is het gewoon handig om dat wat gezegd is nog eens terug te luisteren. Soms vergeet je zelf wat je nu precies zei, maar ook anderen kunnen soms zelfs opzettelijk hun woorden verdraaien. Met deze Bluetooth GSM Recorder is deze problematiek nu verleden tijd. Een GSM gesprek opnemen kan vanaf nu met één druk op de knop.

Gebruiksvriendelijkheid troef met de Bluetooth GSM Recorder

De Bluetooth GSM Recorder werkt heel eenvoudig en is met elke GSM te gebruiken, mits deze over bluetooth beschikt. Het enige dat je hoeft te doen is de Bluetooth GSM Recorder eenmalig met je eigen GSM te koppelen. Dit is in een mum van tijd gedaan (zie video). Hierna spreek je, elke keer dat je een GSM gesprek opnemen wilt, via de Bluetooth GSM Recorder. Je neemt zowel binnenkomende als uitgaande GSM gesprekken op met de Bluetooth GSM Recorder.

Bluetooth GSM Recorder is de perfect backup voor je mobiele communicatie

Houd je GSM in de buurt van de Bluetooth GSM Recorder als je een GSM gesprek opnemen wilt. Je kunt je GSM bijvoorbeeld makkelijk in de tas laten zitten, terwijl je via de bijgeleverde microfoon en oortjes via de Bluetooth GSM Recorder praat en opneemt. Ook kun je de opgenomen gesprekken beschermen tegen nieuwsgierigen via de wachtwoordfunctie. Met de bijgeleverde accessoires kan je dan zelfs alle gesprekken met een vaste telefoonlijn probleemloos opnemen, hands-free bellen of de Bluetooth GSM Recorder als doorsnee digitale voice recorder met stemactivatie gebruiken.

Help de 'vergetelheid' uit de wereld met de Bluetooth GSM Recorder

De GSM gesprekken worden opgenomen met een tijd – en datumstempel, duur van het gesprek, het telefoonnummer waarmee het GSM gesprek werd gevoerd en het type telefoontje (uitgaand, inkomend etc.). Beluister de GSM gesprekken op het toestel zelf of door middel van een USB poort kan de Bluetooth GSM Recorder verbonden worden met een computer, zodat je al je GSM gesprekken opslaat voor later gebruik. Zo heb je jouw eigen GSM recorder en bewijs van wat er al dan niet gezegd is, altijd bij de hand.

Geheugen: 600 uur audio opname (8Gb) uitbreidbaar via Micro-SD kaartjes
Batterij: Interne Li-Ion
Functies: GSM gesprekken opnemen, vast lijn gesprekken opnemen, hands-free set, gewone digitale voice recorder met stemactivatie en timer-recording
Menu: In 24 talen o.a. Nederlands
Geluidskwaliteit: Instelbaar
Stemactivatie: Ja (bij gebruik als gewone digitale voice recorder)
Accessoires: Adapter, aansluiting vaste telefoonlijn, oortjes, microfoon
Wachtwoordbeveiliging: Ja

 

Klanten score

Sign in to rate

Klanten reviews

Nog geen reviews voor dit product? Log je in om een review te plaatsen: Login Of bezoek de spyblog voor getuigenissen van voormalige klanten.

Stel een vraag

Uw e-mailadres zal enkel gebruikt worden om u op de hoogte te brengen wanneer uw vraag beantwoord is. Uw e-mailadres wordt niet opgeslaan.
E-Mail: *
Uw vraag: *
Type vraag:  

Kortingsbonnen, video reviews, technische- en informatieve artikels?

 
Voer a.u.b. de onderstaande karakters in:

*